Zalen &
congressen

Vergaderzalen en congreslocatie

Bij De Uithof hebben wij de faciliteiten voor uiteenlopende bijeenkomsten. Van vergaderingen vanaf vijf personen tot congressen tot wel 5.000 personen.  Naast een evenementenhal beschikt De Uithof over verschillende vergaderlocaties en verschillende horecagelegenheden. Er zijn standaard vergaderpakketten , maar we kunnen de locatie afstemmen op elke wens en voorkeur. Wij werken daarin vaak samen met professionele organisaties om uw evenement of meeting tot een groot succes te maken. Vragen? Wij horen ze graag of kom eens langs voor een vrijblijvende rondleiding.

Zalen – Wilder Kaiser

Met uitzicht op zowel de evenementenhal als onze 400-meterbaan is de Wilder Kaiser-baan met verhoogd middenterras uniek in zijn soort. Voorzien van alle moderne gemakken flipover, beamer en toebehoren) en een oppervlakte van 200m2 is deze zaal uitermate geschikt voor vergaderingen tot 60 man en borrels en feesten tot 80 man.

Zalen – Soll

Onze Söll zaal is uitermate geschikt voor plenaire bijeenkomsten en is van alle gemakken voorzien. De 220 m2 is uit te breiden door een koppeling te maken met de Ellmau zaal tot een totale oppervlakte van 535 m2. De rechthoekige zaal komt het best tot zijn recht in de theater-opstelling en kan maximaal 150 personen huisvesten.

Zalen – Ellmau

De Ellmau zaal is multifunctioneel en met de iets verhoogde vloer geschikt voor diverse feesten en diners tot maximaal 350 personen. De Ellmau zaal heeft een oppervlakte van 315 m2 en met de Söll zaal uit te breiden tot 535m2.

Zalen – Olympische zaal

Deze zaal beschikt over een balkon met uitzicht op de ijshal. De ideale zaal om met een middelgrote groep (maximaal 35 man) een bijeenkomst te beleggen en is met 90m2 voorzien van alle moderne gemakken om meetings perfect te laten verlopen.

Zalen – Jaap Eden zaal

Vernoemd naar een van de beroemdste schaatsers van ons land is onze Jaap Eden zaal een van de populairste zalen van onze locatie. Met uitzicht op de 400-metervaan is het een uitstekende zaal voor een bespreking met een kleine tot middelgrote groep.