Wilder
Kaiser

Naar Wilder Kaiser

De Uithof heeft sinds een aantal jaar een samenwerkingsverband met het skigebied Wilder Kaiser.

SkiWelt Wilder Kaiser behoort met 285 kilometer aan skipistes tot een van de grootste skigebieden van Oostenrijk. Daarnaast kent het gebied 90 kabelbanen en liften en vind je er circa 77 horecafaciliteiten. In dit skigebied in Oostenrijk kom je dan ook niets te kort.

Skigebied Wilder Kaiser Brixental bestaat uit de dorpen Ellmau, Going, Scheffau, Söll, Brixen im Tale, Westendorf, Hopfgarten, Kelchsau en Itter. De Kaisergemeenten Ellmau, Going, Scheffau en Söll zijn middels bergbanen met elkaar verbonden. Op die manier kun je gemakkelijk tussen de verschillende bergdorpen skitochten ondernemen.

Voor dit skigebied in Oostenrijk maakt het niet uit of je een beginnende of meer ervaren skiër bent. Zo zijn er tussen Going en Ellmau verschillende oefenliften voor de beginnende skiër. In totaal telt dit skigebied in Oostenrijk 13 skischolen. Ben je een ervaren snowboarder en wel toe aan wat uitdaging? Bezoek dan eens een van de funparks zoals het Ellmauer Kaiserpark, de Wintergarten in Hochsoll of Boarders Playground in Westendorf. En wist je dat de langste nachtskipiste van Oostenrijk in Söll ligt? Gegarandeerd pret tot laat in de avond!

Samenwerking

Vanuit de samenwerking met Wilder Kaiser organiseren we een aantal superleuke activiteiten. In november starten we met het HuttenGaudi evenement in De Uithof. Een dag vol muziek, plezier en skiclinics, die je zeker niet wilt missen. Ook organiseren we regelmatig reizen naar dit fantastische skigebied voor onze gasten. En onze skileraren trainen  regelmatig aan hun eigen vaardigheden en lesgeefvaardigheden in Wilder Kaiser. Wil je meer weten over dit skigebied? Vraag dan gerust aan onze leraren hun ervaringen met dit gebied! Kijk ook zeker eens op www.wilderkaiser.info.

Wij denken graag met je mee

Wij denken graag met je mee

Neem voor vragen of reserveren contact op via 070 309 96 49

contact pagina