Samenwerking met De Uithof

Onze partners

De Uithof werkt samen met verschillende andere organisaties, die gespecialiseerd zijn in sportieve activiteiten. Op deze manier kunnen wij het aanbod voor jullie zakelijke arrangement of bedrijfsuitje uitbreiden met nog meer super leuke en spannende activiteiten.

Airsoft

Airsoft bestaat al heel erg lang, maar is pas sinds 2013 toegestaan in Nederland. Airsoft is te vergelijken met paintball, er wordt alleen met bb’s geschoten (balletjes van biologisch afbreekbaar materiaal) in tegenstelling tot verfballetjes. Airsoft INC. is de grootste full service airsoft organisatie van Zuid Holland.

Bij ons kan je zowel indoor als outdoor met snelheden tussen de 100 en 550 km/u schieten, waardoor over veel grotere afstanden met precisie kan worden geschoten. Bij Airsoft INC. gaat het er dan ook niet om lukraak op elkaar knallen, maar er worden verschillende tactische games gespeeld. Wij bieden verschillende leeftijdscategorieën aan, van 10-14 jaar, van 14-18 jaar en de 18+ variant!

www.airsoftinc.nl

Evorsa

Evorsa is jouw organisator voor evenementen en sportieve activiteiten. Wij helpen je bij het organiseren van een succesvol uitje voor jong en oud, sportief of niet! Zowel in de winter als in de zomer.

Wij bieden voor ieder seizoen een ruim aanbod aan activiteiten. Dit kan variëren van een specifieke activiteit tot een kant en klaar arrangement. Behalve met de aangeboden activiteiten op deze website hebben we ook ruime ervaring met tal van andere activiteiten en/of evenementen. IJshockey, kiten of een fietstocht? Bij Evorsa een gegarandeerd succes!

Evorsa staat voor…

  • Professionele begeleiding
  • Uitgebreid programma
  • Combineren van verschillende activiteiten
  • Geniet van je eigen uitje
  • Ieder uitje is uniek, dus op maat gemaakt
  • Goede materialen
  • Veiligheid van de deelnemer voorop
  • Zeer scherpe prijs

www.evorsa.nl

Klimmuur Den Haag

klimmen
Bij Klimmuur Den Haag is het aanbod voor het klimmen zeer uitgebreid, zowel voor de beginner als voor de gevorderde klimmer. De wanden variëren van iets kortere liggende wanden tot de lange overhang van bijna 22 meter hoogte.
Verdeeld over 39 touwen zijn er ongeveer 130 routes tussen de 3 en 8a.
Als het weer het toe laat kan er ook op de buitenwand voor geklommen worden.

boulderen
Boulderen is klimmen zonder touw. Een paar passen boven de grond, soms iets hoger. Boulderen is de essentie van klimmen: kracht, techniek, inzicht en doorzettingsvermogen maken of je de boulder klimt…. of niet.
Om je klimniveau op te schroeven is er geen betere manier dan regelmatig te boulderen. Naast het feit dat je kracht en techniek toenemen is het ook een zeer sociaal aspect van de klimsport. Je bouldert vaak met anderen en stimuleert je elkaar om juist die ene lastige boulder te halen. In onze vestiging hebben we een doorlopende bouldercompetitie. Elke ronde heeft een looptijd van twee maanden. Je kunt meedoen op elk niveau!

www.deklimmuur.nl

Oomssport

‘De schaats- en skeelerspecialist van Nederland’

De winkels van Oomssport schaatsen en skeelers zijn zeer modern. Je vindt hier alles op het gebied van schaatsen en skeeleren. Van de in 1959 geopende kleine winkel waar alles werd geregeld en verkocht vanachter de toonbank zijn wij uitgegroeid tot een van de grootste speciaalzaken voor het kopen van schaatsen en skeelers. Zowel offline als online. Zo hebben wij voor ieder wat wils, van ijshockeyschaatsen tot kunstschaatsen en van klapschaatsen tot shorttrackschaatsen. Ook kunt u bij Oomssport terecht voor inlineskates, skeelers, rolhockey en rolschaatsen.

Oomssport is al jaren het vaste punt voor het huren van schaatsen bij De Uithof.

www.oomssport.nl