Fun bij de Uithof
Zaal huren in Den Haag - De Uithof
Koop hier je online tickets
Snapchat De Uithof
  • Zaal huren in Den Haag

Zaal huren in Den Haag

Wilt u een zaal huren en bent u op zoek naar een geschikte locatie midden in de Randstad? Dan is De Uithof in Den Haag het juiste adres voor het huren van een zaal!

De Uithof biedt voor uiteenlopende soorten bijeenkomsten mogelijkheden. De basis hierin is natuurlijk de sportieve en stoere uitstraling van de locatie. Daarbinnen kunnen wij op maat aan jouw wensen tegemoet komen. Dus wil je een zaal huren in Den Haag? De Uithof is dé geschikte locatie.

Binnen het complex zijn congresfaciliteiten aanwezig voor gezelschappen tot 5.000 deelnemers. Naast een evenementenhal beschikt De Uithof over verschillende meeting locaties, break-out rooms en verschillende horecalocaties. Hiermee kunnen wij de locatie afstemmen op ieders specifieke wensen. De Uithof werkt nauw samen met verschillende partijen om daarnaast alle denkbare eventfaciliteiten te kunnen verzorgen.

Meer weten over de mogelijkheden van een zaal huren in Den Haag?

Omdat ieder congres en evenement maatwerk is, nodigen wij je graag uit om nader kennis te maken met de locatie. Neem contact op met de afdeling sales voor een rondleiding of gesprek over de mogelijkheden.

Meer informatie

Veel gebruikte zoektermen

De Uithof Vergaderlocatie, De Uithof Vergaderruimte