Fun bij de Uithof
Vrijgezellenfeest - De Uithof
Koop hier je online tickets
Snapchat De Uithof
  • Vrijgezellenfeest

Vrijgezellenfeest

Bent u op zoek naar een geschikte locatie voor een vrijgezellenfeest? Uw vrijgezellenfeest organiseert u bij De Uithof in Den Haag!

Dé locatie voor een vrijgezellenfeest: De Uithof

De Uithof in Den Haag is een veelzijdig sport- en recreatiecentrum. Met activiteiten als karten, lasergamen, tuben maar ook skiën en snowboarden is De Uithof de perfecte locatie voor een vrijgezellenfeest!

Keuze genoeg

De Uithof heeft een uiterst divers aanbod voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest van sportfaciliteiten, een evenementenhal, uiteenlopende feestlocaties en verschillende horecalocaties! Wij beschikken over een sneeuwbaan, kartbaan, lasergame-arena, bungee-soccer ruimte, sumo-arena, klimmuur, heath club en evenementenhal. Speciaal voor een vrijgezellenfeest hebben wij het Bachelor arrangement samengesteld. Er valt genoeg te beleven in De Uithof!

Ieder vrijgezellenfeest is uniek

Ieder vrijgezellenfeest is uniek; bij De Uithof snappen we dat als geen ander! Wij beschikken over uitgebreide horecamogelijkheden. U kunt bijvoorbeeld kaasfonduen of heerlijk steengrillen in ons Skicafé maar u kunt ook gebruik maken van onze uitgebreide buffetmogelijkheden. U kunt ook, speciaal voor een vrijgezellenfeest, een menu samenstellen.

Meer informatie over een vrijgezellenfeest?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een vrijgezellenfeest in Den Haag bij De Uithof? Neem dan contact met ons op. Je vindt onze contactgegevens hiernaast en op onze contactpagina. Je kunt ook direct een bedrijfsuitje reserveren.

Meer informatie

Kies hier een arrangement voor een vrijgezellenfeest