Fun bij de Uithof
Vergaderruimte in Den Haag - De Uithof
Koop hier je online tickets
Snapchat De Uithof
  • Vergaderruimte in Den Haag

Vergaderruimte in Den Haag

Bent u op zoek naar een vergaderruimte in Den Haag? De Uithof is de geschikte locatie voor uw evenement, congres of vergadering! 

Een vergaderruimte in Den Haag

Wij hebben een divers aanbod aan sportfaciliteiten, een evenementenhal, uiteenlopende feestlocaties  en verschillende horecalocaties onder 1 dak! Daarnaast hebben wij verschillende mogelijkheden voor als u op zoek bent naar een geschikte vergaderruimte in Den Haag! De Uithof is het juiste adres!

Diverse mogelijkheden voor een vergaderruimte

De Uithof beschikt over 5 zalen die kunnen dienen als vergaderruimte. De vergaderruimtes zijn geschikt voor gezelschappen van 20 tot 600 personen. De Hinterglemm zaal, bijvoorbeeld, is multifunctioneel ingericht en is geschikt voor gezelschappen van 150 tot 350 personen. De Olympische zaal beschikt over een balkon met uitzicht en biedt plaatst aan 20 tot 35 personen. De Saalbach Hinterglemm zaal is een samenvoeging van de zalen Saalbach en Hinterglemm en is geschikt voor grote feesten en als vergaderruimte. Deze zaal biedt plaats aan 75 tot 600 personen.   

Meer informatie over een vergaderruimte in Den Haag

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van een vergaderruimte in Den Haag? Wij nodigen u graag uit om nader kennis met ons te maken. U kunt contact met ons openen voor het maken afspraak om de mogelijkheden te bespreken.   

Meer informatie

Veel gebruikte zoektermen

De Uithof VergaderruimteZaal huren in Den Haag, vergaderlocatie, vergaderlocatie in Den Haag