Fun bij de Uithof
Vergaderlocatie - De Uithof
Koop hier je online tickets
Snapchat De Uithof
  • Vergaderlocatie

Vergaderlocatie

Bent u op zoek naar een geschikte vergaderlocatie midden in de Randstad? De Uithof in Den Haag heeft diverse mogelijkheden voor uw evenement, congres of vergadering!

De Uithof: vergaderlocatie in een sportieve setting

De Uithof in Den Haag is dé multifunctionele sport-, evenementen- en vergaderlocatie van de Randstad. Bij ons tref je onder één dak divers aanbod van sportfaciliteiten, een evenementenhal, uiteenlopende feest- en vergaderlocaties en verschillende horecalocaties. De Uithof is daarmee de perfecte vergaderlocatie in een sportieve setting.

Diverse vergadermogelijkheden

Het gehele complex van De Uithof in Den Haag biedt onderdak aan maximaal 5.000 bezoekers tegelijkertijd voor evenementen en feesten. Wij beschikken over 5 verschillende vergaderzalen waar u met 20 tot 600 personen terecht kunt:

  • De Saalbach zaal is geschikt voor plenaire bijeenkomsten met kennisoverdracht, heeft uitzicht op IJs/Evenementenhal en biedt plaats aan 60 tot 250 personen;
  • De Hinterglemm zaal is multifunctioneel en is met de verhoogde vloer geschikt voor diverse feesten en diners. Deze vergaderlocatie biedt plaats aan 150 tot 350 personen.
  • De Saalbach Hinterglemm zaal is een samenvoeging van de zalen Saalbach en Hinterglemm en is geschikt voor grote feesten. Deze zaal biedt plaats aan 75 tot 600 personen. 
  • De Sportwelt zaal is verhoogd in het midden en heeft uitzicht op de schaatsbaan en ijshockeyhal. Deze vergaderlocatie biedt plaats aan 20 tot 80 personen. 
  • De Olympische zaal beschikt over een balkon met uitzicht en biedt plaats aan 20 tot 35 personen. 
  • De Jaap Eden zaal heeft een oppervlakte van 100m2 en kijkt uit over de 400 meterbaan en is geschikt als vergaderlocatie voor 20 personen.

Combineer vergaderen met een sportieve activiteit

Elke zaal heeft uitzicht op een of beide ijsbanen. Dit maakt de Uithof als vergaderlocatie uniek ten opzichte van andere vergaderlocaties. Uw vergadering in De Uithof komt nog beter tot z’n recht door deze te combineren met een van onze sportieve activiteiten. Op deze manier haalt u het maximale uit De Uithof als vergaderlocatie.

Meer informatie over De Uithof als vergaderlocatie?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van De Uithof als vergaderlocatie? Omdat ieder congres, evenement of vergadering maatwerk is, nodigen wij u graag uit om nader kennis te maken met onze locatie. Neem contact met ons op voor een rondleiding of een gesprek over de mogelijkheden.

Meer informatie

Veel gebruikte zoektermen

De Uithof VergaderruimteZaal huren in Den Haag, vergaderlocatie in Den Haagvergaderruimte in Den Haag