Fun bij de Uithof
Beleef De Uithof - dé multifunctionele sport- en evenementenlocatie
Koop hier je online tickets
Snapchat De Uithof
Stagiair Sales & Reserveringen

Stagiair Sales & Reserveringen

De Stage
Binnen De Uithof hebben wij plek voor een stagiair op de afdeling Sales & Reserveringen. Zie jij het als een uitdaging om je i te zetten voor een succesvolle onderneming? De Uithof biedt een breed pakket aan sportieve activiteiten voor uiteenlopende doelgroepen.
Op de afdeling Sales & Reserveringen komen alle aanvragen voor groepen, bedrijfsuitjes en kinderfeestjes binnen. Samen met je collega’s benader je actief gasten met onze arrangementen. Je bent namens De Uithof het visitekaartje voor onze gasten en weet je met jouw creativiteit iedereen tot een tevreden klant te maken. De stagiair ondersteunt het team in de uitvoering van dagelijkse werkzaamheden.
 
Voorbeelden hiervan zijn:
-          Telefoon aannemen en aanvragen behandelen
-          Intern communiceren van partijen
-          Begeleiden van partijen
-          Nastreven van gestelde targets
En nog veel meer! Doelstelling is dat je binnen de dynamiek van het bedrijf jezelf ontwikkelt tot een volwaardig vakexpert op jouw gewenste gebied. Binnen je stageperiode krijg je de kans om jezelf hiertoe te ontwikkelen.
 
De werkplek
De Uithof is een dynamische en sportieve organisatie. In het sportcomplex zijn een ijsbaan, sneeuwbaan, ijshockeyhal, kartbaan, klimmuur, airsoft en een sportschool gevestigd. De Uithof beschikt ook over een modern en gezellig grand café en diverse themacafés zoals het ski café en het kart café. In De Uithof zijn in het hoogseizoen, van september/oktober tot en met maart, een honderdtal medewerkers  verantwoordelijk voor het geven van het unieke Uithof gevoel aan onze bezoekers. 
 
Wie zoeken wij
Je bent zelfstandig maar kan ook prima samenwerken! Je neemt initiatief en hebt geen 9 tot 5 mentaliteit, eventueel ben je ook inzetbaar in het weekend. Je bent communicatief vaardig, representatief en leergierig.
Wordt je blij van skiën, snowboarden, schaatsen, ijshockey, karten of gamen? Dan heb je bij ons al een streepje voor.
Voor deze stage ben je minimaal 4 tot 5 maanden beschikbaar voor ca. 40 uur per week.
 
Solliciteren
Mail je motivatie en je CV naar Linda Scheepmaker, lscheepmaker@deuithof.nl