Informatie

Skiën en snowboarden

Op een steenworp afstand van het strand van Kijkduin ligt het hele jaar echte sneeuw op een piste van 211 meter. Doordat we maar liefst vier skiliften hebben, heb je bij ons nauwelijks wachtrijen. Twee sleepliften brengen je naar de top van de piste en twee bandliften zijn speciaal geschikt voor kids en beginners.

Om onze sneeuw van uitmuntende kwaliteit te houden, is de temperatuur op onze de sneeuwbaan ongeveer -8 graden Celsius. Net zoals in de wintersportgebieden prepareren wij onze sneeuw zeer regelmatig. Onze bezoekers ervaren onze sneeuw als zeer goed.

Wil je leren skiën of snowboarden als de beste? Dat kan bij onze gerenommeerde skischool. Het team van enthousiaste leraren staan 7 dagen per week klaar om je moeiteloos van de piste te laten gaan.

 

Een aantal praktische zaken voor het indoor skiën/snowboarden:

  • In de uitgifte zijn lockers aanwezig. Kosten zijn € 1,00. Gepast te betalen.
  • Stokken kun je gratis bij ons lenen. Je vindt ze op de sneeuwbaan.
  • Handschoenen zijn verplicht.
  • Wij adviseren om warme kleding te dragen, het is immers -8 graden Celsius op de piste. Korte broeken zijn niet toegestaan.
  • Wij adviseren om een helm te dragen, je kunt deze huren voor €1,50. Al onze leraren dragen ook een helm. Tot 16 jaar is een helm verplicht.