Acties en
abonnementen

Rekening houdend met de richtlijnen van het RIVM, de veiligheid van onze bezoekers en ons personeel hebben wij besloten De Uithof te sluiten om zo de verspreiding van het Coronavirus (COVID-19) tegen te gaan. Wij voorzien dat de gevolgen van deze gebeurtenissen ons bedrijf tot aan het begin van het nieuwe schaatsseizoen zal treffen. IJskarten, zomerijs en het Sport- en Spelpaleis, kunnen wij niet gaan realiseren de komende maanden. Wij focussen op een nieuwe seizoenstart op 1 oktober 2020 en daar hebben wij alle vertrouwen in. Lees meer informatie over onze maatregelen.

Acties  

Acties en abonnementen | De Uithof | KoffieskiënKoffieskiën 

Kom van maandag tot en met vrijdag koffieskiën!

3 uur skiën, inclusief materiaal (schoenen en ski of snowboard) + koffie en appeltaart, voor maar € 22,50.

Dit speciale actietarief is te verkrijgen aan onze kassa, en alleen te koop tussen 09:00 en 10:00 uur. Koffieskiën is niet geldig tijdens schoolvakanties.

 

 

Acties en abonnementen | De Uithof | Freestyle FridayFreestyle Friday

Voor alle freestyle addicts is er Freestyle Friday! Haal je portie adrenaline en probeer je nieuwste tricks uit in ons park! Freestyle friday is iedere eerste vrijdag van de maand behalve in augustus.

Je hebt toegang tot Freestyle Friday met ieder soort ticket!

 

 

 

Abonnementen

Voordelig de piste af? Neem dan een abonnement en krijg volop voordeel.

Maandkaart
Wil je een maand lang onbeperkt skiën of snowboarden?
Koop dan De Uithof-Maandkaart met onbeperkte pistetoegang voor €55,- bij de kassa!
Een maandkaart inclusief materiaal heb je al voor €85,-.
Beide maandkaarten zijn verkrijgbaar bij de kassa.

Jaarkaart
Word nu lid van De Uithof en krijg met onze jaarkaart het hele jaar onbeperkt pistetoegang! Met een jaarkaart krijg je ook korting op andere activiteiten in De Uithof! Zo kan je op vertoon van je jaarkaart voor €5,- de schaatsbaan op en voor €7,50 mag je een missie lasergamen.

Je kunt de jaarkaart voor de sneeuwbaan bij de kassa van De Uithof kopen. Deze kost €270,- per jaar en gaat in vanaf de dag van aankoop.
Je kunt je jaarkaart aanvullen met een jaarkaart voor ski- en snowboardmateriaal voor €120,- per jaar.

*De jaarkaart materiaalhuur is alleen te gebruiken in combinatie met een persoonlijke jaarkaart. Deze is niet los aan te schaffen.

koop hier je abonnement

DE UITHOF GESLOTEN I.V.M. HET CORONA-VIRUS

Rekening houdend met de richtlijnen van het RIVM, de veiligheid van onze bezoekers en personeel hebben wij besloten De Uithof te sluiten om zo de verspreiding van het Corona-virus (COVID-19) tegen te gaan.

De Klimmuur, Ooms schaatssport, FitforFree, Evorsa en de Airsoft zijn huurders in de Uithof en exploiteren allen zelfstandig. Zij nemen met betrekking tot het Corona-virus een eigen beslissing.

Klik hier voor meer informatie