Sneeuwbaan
De Uithof

Het hele jaar sneeuw

Op een steenworp afstand van het strand van Kijkduin ligt het hele jaar door echte sneeuw op een piste van 211 meter. Doordat we maar liefst vier liften hebben heb je bij ons nauwelijks wachtrijen. Twee sleepliften brengen je naar de top van de piste en twee bandliften speciaal voor de kids en beginners.

Om onze sneeuw van uitmuntende kwaliteit te houden is de temperatuur op onze de sneeuwbaan ongeveer -10 graden Celsius. Net zoals in de wintersportgebieden prepareren wij onze sneeuw zeer regelmatig en ervaren onze bezoekers onze sneeuw als een van de beste in de Nederland.

Wil je leren skiën of snowboarden als de beste? Dat kan bij onze gerenommeerde skischool. Het team van enthousiaste leraren staan 7 dagen per week klaar om je moeiteloos van de piste te laten gaan.

Een aantal praktische punten over het indoor skiën:

  • In de uitgifte zijn lockers aanwezig. Kosten € 1,00. Gepast te betalen.
  • De huur van stokken is gratis. Deze kun je vinden op de sneeuwbaan.
  • Handschoenen zijn verplicht.
  • Wij dragen aan om warme kleding te dragen. Het is immers -10 graden Celsius op de piste. Korte broeken zijn niet toegestaan.

Let op!

Op 3 februari zijn de sneeuwbaan, de kartbaan en de lasergame-arena exclusief verhuurd tussen 11.00 – 17.00 uur.

Logo De Uithof | De Uithof

Wil je toch langskomen, dan kan dat buiten deze tijden. Je kunt je toegangskaartje voor de sneeuwbaan kopen aan de kassa.
Karten en lasergamen kan online gereserveerd worden. De schaatsbaan is gewoon de hele dag geopend.