Het hele jaar schaatsen
bij De Uithof!

DE UITHOF HEEFT HET HELE JAAR DOOR IJS! WANNEER DE 400-METERBAAN EN FUNRINK SLUITEN, GAAT VAN APRIL T/M SEPTEMBER DE IJSHOCKEYBAAN OPEN OM VRIJ TE SCHAATSEN. 

 

Huren van ijsbaan

Wil jij voor jouw vereniging of een andere groep mensen het ijs van de ijshockeyhal huren? Vraag dan meer informatie aan bij ons team.

IJs huren

 

 


 

 

Zomerijs gesloten

Van 5 oktober t/m 27 maart kun je schaatsen op onze 400-meter schaatsbaan en funrink. Wanneer deze banen sluiten, kun je vanaf 1 april t/m september weer schaatsen op ons zomerijs.

Informatie 400-meterbaan/ funrink >>

LET OP:

  • Het kan gebeuren dat de helft van het ijs verhuurd is voor clinics, vrijschaatsen gebeurt dan op de andere helft van de baan.
  • Pucks en sticks op het ijs zijn verboden.

 


 
 

Cursussen

Ook in de zomer bieden we schaatscursussen aan. Begin 2020 zullen we de zomercursussen plaatsen op de website. Wil je nu een cursus volgen? Bekijk dan de cursussen die de Schaatsschool geeft in de winter.
Bekijk de cursussen >>

 


 
 

Groepen

Het is ook mogelijk om jaarrond clinics als curling, ijshockey clinic en ice games te volgen. Al onze activiteiten zijn ook te boeken voor scholen. Neem contact op met onze salesafdeling voor meer informatie via sales@deuithof.nl of bel 070 309 96 49.

Bekijk alle activiteiten >>

 

Herfstvakantie? Happy Kids-cursus!

Happy Kids | De UithofMeld je kind(eren) aan voor de leukste meerdaagse vakantiecursus! Samen met andere kinderen leert jouw kind of leren jouw kinderen spelenderwijs schaatsen, skiën of snowboarden.

Lees snel verder over Happy Kids! >>