Weissensee
Elfstedentocht

De alternatieve Elfstedentocht

 

Wil je ook goed voorbereid de alternatieve Elfstedentocht op de Oostenrijkse Weissensee rijden? Wij stomen je in 15 lessen klaar, zodat jij optimaal kunt presteren op natuurijs. De nadruk tijdens deze cursus zal dan ook liggen op het fysieke aspect. Je ontvangt een gedegen weekschema met trainingen, waarin de vaste trainingen, duurtrainingen en loop- en fietstrainingen aan bod komen.

Het is natuurlijk niet verplicht om het natuurijs van de Weissensee te bezoeken. De cursus is ook perfect geschikt voor het opbouwen van conditie voor andere lange tochten, bijvoorbeeld in Zweden of misschien wel de echte Elfstedentocht over de Friese wateren! Met het trainingsschema en de ijstrainingen werk je aan jouw conditie om het schaatsen tijdens een lange tocht goed vol te houden.

De lessen starten begin oktober en duren tot en met de Weissensee (m.u.v. de week tussen kerst en oud en nieuw). Wanneer je de Weissensee hebt gereden dan volgen er nog 5 lessen om de techniek weer op te pakken.

 

Lesmomenten Weissensee-cursus

Let op: swipe om de tijden tot en met 21.45 uur te bekijken.

10:15-11:05 20:00-20:50 20:55-21:45
Woensdag
Donderdag
Vrijdag

 

Tarieven

  • 15 lessen €215,- (exclusief 5 lessen ‘After Weissensee’)
  • 20 lessen €280,- (inclusief 5 lessen ‘After Weissensee’)

Let op: als je voor 15 lessen kiest is het wel mogelijk om de After Weissensee later voor €75,- bij te boeken

 

Herfstvakantie? Happy Kids-cursus!

Happy Kids | De UithofMeld je kind(eren) aan voor de leukste meerdaagse vakantiecursus! Samen met andere kinderen leert jouw kind of leren jouw kinderen spelenderwijs schaatsen, skiën of snowboarden.

Lees snel verder over Happy Kids! >>