Webshop
Tickets IJsbaan

BESTEL JE TICKET VOOR DE SCHAATSBAAN VIA DE WEBSHOP. MET JE TICKET HOEF JE NIET LANGS ONZE KASSA, MAAR KUN JE DIRECT MET JE TICKET DE SCHAATSBAAN BETREDEN. BEZOEK JE REGELMATIG DE 400-METERBAAN? KIES DAN VOOR EEN ABONNEMENT. WE WENSEN JE VEEL PLEZIER OP HET IJS!

 

Webshop tickets ijsbaan

In de winterperiode, van oktober t/m maart, kun je online tickets kopen voor de ijsbaan. Wanneer de 400-meterbaan niet meer toegankelijk is om te schaatsen, kan er geschaatst worden op ons zomerijs in de ijshockeyhal. Hiervoor kun je geen tickets online kopen, alleen aan onze kassa.

Meer informatie over het zomerijs >>

 

Online abonnementen kopen

Kom je vaak bij De Uithof schaatsen? Kies dan voor een 12 of 30 rittenkaart of een seizoenskaart. Het abonnement kun je gemakkelijk online aanschaffen. Je kunt het abonnement ook aan onze kassa aan laten maken. Houd er wel rekening mee dat het aanmaken van de kaart aan de kassa eventjes duurt en dat er rijen kunnen staan en/of ontstaan.

Kies hier je abonnement >>

 

Arrangementen: alleen aan de kassa te koop

Schaatsbaan De Uithof | De UithofKoffieSchaatsen

Maakt het voor jou niet uit wanneer je de baan op gaat? Kom dan naar De Uithof op een werkdag en haal tussen 11.00 en 13.00 uur een kaartje aan de kassa. Geniet van een (over het algemeen) rustige 400-meterbaan en funrink. Geniet voor of na het schaatsen van een warm drankje en taartje in het sfeervolle cafe.

Meer informatie >>

 

Met de kleinkinderen woensdag de schaatsbaan op! | De Uithof

Opa & Oma Woensdag

Wil je gaan schaatsen met de kleinkinderen? Maak dan gebruik van het Opa & Oma Woensdag arrangement. Opa’s en oma’s mogen dan voor slechts 4 euro naar binnen in plaats van voor 8,45 euro.

Meer informatie >>

 

Praktische informatie schaatsbaan

  • Kindertarieven gelden t/m 12 jaar.
  • Rittenkaarten zijn één jaar geldig na de aanschafdatum.
  • Schaatsen kun je huren of kopen bij Oomssport (bij de ingang van de Uithof).
  • Lockers zijn beschikbaar langs de baan voor 1 euro.
  • Funrink is vaak toegankelijk tijdens het vrij schaatsen, maar kan (deels) verhuurd zijn.
  • Handschoenen zijn verplicht.
  • Op de ijsbaan is de temperatuur ongeveer gelijk aan de buitentemperatuur. Het is verstandig om je op deze temperatuur te kleden.