Stichting
Schaatsbelangen

WIL JE IJSHOCKEYEN, KUNSTRIJDEN, LANGEBAANSCHAATSEN OF SHORTTRACKEN, MAAR ONTBREKEN FINANCIËLE MIDDELEN? STICHTING UITHOF SCHAATSBELANGEN STAAT VOOR KANSGELIJKHEID EN ONDERSTEUNT SCHAATSERS EN SCHOOLSCHAATSERS. 

Sport en beweging is voor iedereen! Het is niet alleen gezond, maar draagt ook bij aan het welzijn van mensen. Jaarlijks zijn vele duizenden mensen in De Uithof bezig hun sport: schaatsen, ijshockey, skiën, snowboarden, klimmen, karten. Toch blijkt keer op keer dat lekker sporten niet altijd vanzelfsprekend is. Niet iedereen kan meedoen, om welke reden dan ook. De Stichting Uithof Schaatsbelangen maakt zich hard voor deze mensen, jong en oud, zodat ook zij het plezier van samen sporten en bewegen ervaren. Sport is zoveel leuker als iedereen kan meedoen!

Lees verder op Uithofschaatsbelangen.nl >>

 

 

Wil je ondersteund worden?

Stichting Schaatsbelangen maakt schaatsen mogelijk voor iedereen. Bel voor meer informatie naar De Uithof via 070 309 9649 of stuur een e-mail naar info@deuithof.nl.

 

 

DE UITHOF GESLOTEN I.V.M. HET CORONA-VIRUS

Rekening houdend met de richtlijnen van het RIVM, de veiligheid van onze bezoekers en personeel hebben wij besloten De Uithof te sluiten om zo de verspreiding van het Corona-virus (COVID-19) tegen te gaan.

De Klimmuur, Oomssport, FitforFree, Evorsa en de Airsoft zijn huurders in de Uithof en exploiteren allen zelfstandig. Zij nemen met betrekking tot het Corona-virus een eigen beslissing.

Klik hier voor meer informatie