Stichting
Schaatsbelangen

WIL JE IJSHOCKEYEN, KUNSTRIJDEN, LANGEBAANSCHAATSEN OF SHORTTRACKEN, MAAR ONTBREKEN FINANCIËLE MIDDELEN? STICHTING UITHOF SCHAATSBELANGEN STAAT VOOR KANSGELIJKHEID EN ONDERSTEUNT SCHAATSERS EN SCHOOLSCHAATSERS. 

Sport en beweging is voor iedereen! Het is niet alleen gezond, maar draagt ook bij aan het welzijn van mensen. Jaarlijks zijn vele duizenden mensen in De Uithof bezig hun sport: schaatsen, ijshockey, skiën, snowboarden, klimmen, karten. Toch blijkt keer op keer dat lekker sporten niet altijd vanzelfsprekend is. Niet iedereen kan meedoen, om welke reden dan ook. De Stichting Uithof Schaatsbelangen maakt zich hard voor deze mensen, jong en oud, zodat ook zij het plezier van samen sporten en bewegen ervaren. Sport is zoveel leuker als iedereen kan meedoen!

Lees verder op Uithofschaatsbelangen.nl >>

 

 

Wil je ondersteund worden?

Stichting Schaatsbelangen maakt schaatsen mogelijk voor iedereen. Bel voor meer informatie naar De Uithof via 070 309 9649 of stuur een e-mail naar info@deuithof.nl.

 

 

Nog geen plannen voor kerst?

Kerst | De Uithof

Vier kerst bij De Uithof! Met een heerlijke kerstbrunch of -diner in ons sfeervolle café in combinatie met een bezoekje aan de schaatsbaan, sneeuwbaan of kartbaan.

Bekijk de opties >>