Schoolschaatsen

EEN LEUKE MANIER OM IN AANRAKING TE KOMEN MET DE SCHAATSSPORT! SAMEN MET EEN INSTRUCTEUR KUNNEN DE SCHOOLKINDEREN ERVAREN HOE HET MET HUN SCHAATSTALENT GESTELD IS. NATUURLIJK MAG DE WARME CHOCOMEL NA AFLOOP VAN DE IJSKOUDE TOCHT NIET ONTBREKEN.

 

Reserveren

Schoolschaatsen geldt alleen buiten de schoolvakanties in verband met de veiligheid en capaciteit. Voor grotere groepen kun je contact opnemen met sales@deuithof.nl.

 

Buitenschoolse Opvang (BSO)

Kinderen die met de BSO komen schaatsen betalen €4,75 p.p. (vanaf 10 kinderen). Reserveren kan via sales@deuithof.nl.

 

Schaatsen huren

De leerlingen mogen eigen schaatsen gebruiken. Mochten zij geen schaatsen tot hun beschikking hebben, kunnen zij deze huren bij Oomssport. Dankzij de grote schaatsverhuur vloot, de grote aantallen en met verschillende type schaatsen kan Oomssport niet alleen de individuele schaatser helpen maar ook grote groepen schaatsers, van bijvoorbeeld scholen. Oomssport heeft schaatsen van maat 27 t/m 50. Tevens biedt Oomssport de mogelijkheid om een helm voor kinderen en volwassenen erbij te huren.
Als je bij Oomssport schaatsen huurt, willen we graag dat je alleen op de rubber matten loopt. Loop je niet op deze matten, dan ontstaan er bramen aan de schaatsijzers en moeten we deze opnieuw slijpen.

 

 

Openingstijden Oomssport

Bekijk de actuele openingstijden van Oomssport op hun website.

Openingstijden Oomssport >>