Proefles
schaatsen

Oefen schaatsen tijdens de gratis proefles

Weet je niet zeker of schaatsen wel wat voor jou is? Volg dan een gratis proefles schaatsen! Tijdens deze proefles van 45 minuten krijg je in groepsverband schaatsles op onze 400-meter baan van een instructeur van Schaatsschool De Uithof.

Voor wie?

Proeflessen hebben we voor iedereen vanaf 6 jaar.
Uiteraard krijgen kinderen t/m 12 jaar les in een aparte groep.

Wat wordt er behandeld tijdens de proefles?

Tijdens een proefles schaatsen worden de beginselen van het schaatsen behandeld. Door middel van verschillende oefeningen krijg je in korte tijd een idee van wat er in de reguliere cursussen wordt behandeld.
Bij de Kinderproefles worden verschillende spelvormen gebruikt om hen de beginselen van het schaatsen bij te brengen.

De proeflessen worden verzorgd door onze ervaren instructeurs.

Wanneer?

Dag Tijden
Zaterdag 19 oktober 11:15 – 12:00 uur
Zaterdag 9 november 11:15 – 12:00 uur

Inschrijven voor een van deze gratis proeflessen kan via het onderstaande inschrijfformulier. De entree voor de ijsbaan is wel voor eigen rekening en kan gekocht worden aan de kassa of (vanaf september) op deze pagina.

Inschrijven voor een cursus!

Ben je na de proefles schaatsen enthousiast geworden voor het schaatsen? Dan kan je je direct inschrijven voor een reguliere cursus bij de schaatsschoolbalie. Ook kun je het inschrijfformulier invullen wat onder de verschillende cursussen op de website te vinden is. Of stuur een e-mail naar schaatsschool@deuithof.nl.

Herfstvakantie? Happy Kids-cursus!

Happy Kids | De UithofMeld je kind(eren) aan voor de leukste meerdaagse vakantiecursus! Samen met andere kinderen leert jouw kind of leren jouw kinderen spelenderwijs schaatsen, skiën of snowboarden.

Lees snel verder over Happy Kids! >>