Proefles
schaatsen

Proefles Schaatsen

Weet je niet zeker of schaatsen wel wat voor jou is? Volg dan een gratis proefles schaatsen! Tijdens deze proefles van 45 minuten krijg je in groepsverband schaatsles op onze 400-meter baan van een instructeur van Schaatsschool De Uithof.

Voor wie
Proeflessen hebben we voor iedereen vanaf 6 jaar.
Uiteraard krijgen kinderen t/m 12 jaar les in een aparte groep.

Wat wordt er behandeld tijdens de proefles
Tijdens een proefles schaatsen worden de beginselen van het schaatsen behandeld. Door middel van verschillende oefeningen krijg je in korte tijd een idee van wat er in de reguliere cursussen wordt behandeld.
Bij de Kinderproefles worden verschillende spelvormen gebruikt om hen de beginselen van het schaatsen bij te brengen.

De proeflessen worden verzorgd door onze ervaren instructeurs.

Wanneer

De eerstvolgende proefles vindt plaats in het nieuwe winterseizoen (start oktober 2019). Zodra er weer proeflessen ingepland staan, is het op deze webpagina te vinden.

Inschrijven voor een van deze gratis proeflessen kan via het onderstaande inschrijfformulier. De entree voor de ijsbaan is wel voor eigen rekening en kan gekocht worden aan de kassa of op deze pagina.

Inschrijven voor een cursus
Ben je na de proefles schaatsen enthousiast geworden voor het schaatsen? Dan kan je je direct inschrijven voor een reguliere cursus bij de schaatsschoolbalie. Ook kun je het inschrijfformulier invullen wat onder de verschillende cursussen op de website te vinden is.
Of stuur een e-mail naar schaatsschool@deuithof.nl.

Inschrijven Proefles Schaatsen

  • Gegevens cursus