Fun bij de Uithof
Beleef De Uithof - dé multifunctionele sport- en evenementenlocatie
Snapchat De Uithof
PowerZone

PowerZone

De plek waar jij je grenzen moet verleggen! De PowerZone bestaat uit drie elementen: kracht, lenigheid en lef, ben jij ze de baas?

Kracht zal worden getest aan de hand van een bungeerun waar je het pakje zo ver mogelijk naar het einde moet brengen. Maar let op! Hoe verder je gaat, des te zwaarder het wordt en het risico groter wordt dat je door het elastiek naar achteren geschoten wordt!

Lenigheid wordt op de proef gesteld door Mission Impossible. De film wel eens gezien? Dan weet je precies wat het inhoudt! Probeer door de rook je weg te vinden maar pas op voor de lasers die kriskras door de tunnel lopen. Lenigheid, maar ook concentratie en nauwkeurigheid zijn een vereiste!

Lef tot slot. Durf jij de hoogte in te gaan? Klim zo snel mogelijk de ladder op om als eerste bovenaan de trap te zijn terwijl de grond onder je begint te duizelen. Niet naar beneden kijken is het advies!

Aanbevolen leeftijd van de powerzone is 5 tm 10 jaar.

De Powerzone is gevestigd naast de 400-meter schaatsbaan wat voor een uniek uitzicht zorgt. Echter voor de koude winterdagen is ons kledingadvies dan ook om je lekker warm aan te kleden!

meer info +