Fun bij de Uithof
Overdekt speelparadijs - De Uithof
Snapchat De Uithof
  • Overdekt speelparadijs

Overdekt speelparadijs

Op zoek naar een overdekt speelparadijs in Den Haag? Het Sport en Spel Paleis in De Uithof is een gigantisch overdekt speelparadijs waar kinderen kunnen sporten en spelen.

Sport & Spel Paleis in De Uithof

Wil je bij goed of slecht weer een leuke, spectaculaire en sportieve dag beleven? Kom dan met je familie, vrienden, klas- of teamgenoten naar het overdekt speelparadijs van het Sport en Spel Paleis in Den Haag. Want bij ons beleef je de allerleukste indoor & outdoor attracties van Nederland!

Ja, ik wil naar het leukste overdekt speelparadijs van Den Haag!

Wat is er te beleven in het overdekt speelparadijs?

Doordat de ruimte semi-overdekt is kunnen de kinderen ook met slecht weer een fantastische dag beleven. In het overdekt speelparadijs zijn diverse activiteiten en attracties waar kinderen op kunnen klimmen, springen, rennen en glijden. Het park heeft dezelfde temperatuur als buiten dus bij mooi weer kunnen de kinderen zich optimaal vermaken in het waterpark.

overdekt speelparadijs voor kinderen van 4 t/m 12 jaar

De indoor speeltuin van het Sport en Spel Paleis is de ideale plek waar kinderen kunnen sporten en spelen. Bewegen en plezier hebben, staat in dit familiepark centraal. De allerkleinsten kunnen spelen in de KidsZone en tieners kunnen verschillende outdoor activiteiten doen zoals arrow tag.

Een fantastisch dagje uit voor de hele familie!

Spring op gigantische luchtkussens, manoeuvreer je door de obstakelbanen, vlieg door de lucht met de vliegende fietsen of leef je uit op de dansmatten en meer! Bij het Sport en Spel Paleis, het leukste indoor speelparadijs van Den Haag, beleeft iedereen een fantastisch dagje uit!

Het leukste overdekt speelparadijs is ook niet duur

De entree voor kinderen van 4 t/m12 jaar bedraagt €8,-. Begeleiders vanaf 18 jaar betalen €1,50. En een flitsbezoek van een uur kost voor een kind maar €4,-. Meer over de toegangsprijzen van dit overdekt speelparadijs.

De binnenspeeltuin van het Sport & Spel Paleis is een samenwerking tussen De Uithof, evenementenbureau Evorsa en attractieverhuur Moonen. De Uithof in Den Haag is een veelzijdig sportcentrum met een schaatscentrum, sneeuwbaan, kartbaan, klimwand, health club en vergaderlocatie.

Meer informatie over het leukste overdekt speelparadijs van Den Haag!

Andere bezoekers zochten op:

Indoor speeltuin
Binnenspeeltuin
Indoor speelparadijs