Fun bij de Uithof
Outdoor speeltuin - De Uithof
Koop hier je online tickets
Snapchat De Uithof
  • Outdoor speeltuin

Outdoor speeltuin

Bent u op zoek naar een outdoor speeltuin? Het Sport en Spel Paleis in De Uithof is een gigantisch semi-overdekt speel paradijs waar kinderen kunnen sporten en spelen. 

Sport & Spel Paleis in De Uithof, Den Haag

Wil je bij goed of slecht weer een leuke, spectaculaire en sportieve dag beleven? Kom dan met je familie, vrienden, klas- of teamgenoten naar het Sport en Spel Paleis in Den Haag. Want bij ons beleef je de allerleukste indoor & outdoor attracties van Nederland! Bezoek onze outdoor speeltuin!

Sporten en spelen in de outdoor speeltuin

Het Sport en Spel Paleis is de ideale plek waar kinderen kunnen sporten en spelen. Bewegen en plezier hebben staat in dit familiepark centraal. In het park zijn diverse activiteiten en attracties waar kinderen op kunnen klimmen, springen, rennen en glijden. Doordat de ruimte semi-overdekt is kunnen de kinderen ook met slecht weer een fantastische dag beleven. Het park heeft de zelfde temperatuur als buiten dus bij mooi weer kunnen de kinderen zich optimaal vermaken in het waterpark in onze outdoor speeltuin. De allerkleinsten kunnen spelen in de KidsZone en tieners kunnen verschillende outdoor activiteiten ondervinden zoals arrow tag.

Een fantastisch dagje uit voor de hele familie! 

Spring op gigantische luchtkussens, manoeuvreer je door de obstakelbanen, vlieg door de lucht met de vliegende fietsen of leef je uit op de dansmatten en meer! Bij het Sport en Spel Paleis, de outdoor speeltuin van Den Haag, beleeft iedereen een fantastisch dagje uit! 

Het Sport & Spel Paleis is een samenwerking tussen De Uithof, evenementenbureau Evorsa en attractieverhuur Moonen.

Meer informatie

Kies hier een arrangement voor een vrijgezellenfeest