Fun bij de Uithof
Beleef De Uithof - dé multifunctionele sport- en evenementenlocatie
Snapchat De Uithof
Opleidingen

Opleidingen

Skischool De Uithof ski-/snowboardbegeleider opleiding (start september 2017)

Dit seizoen is er ook weer een ski-/snowboardbegeleider opleiding in de Uithof, deze zal dit jaar gegeven worden door ervaren leraren van Skischool De Uithof.
Wil je graag aan de slag in je favoriete wintersportdiscipline als begeleider van groepsreizen naar buitenland, wil je een begin maken aan een carrière als ski-/snowboardleraar of lijkt het je gewoonweg leuk om meer te leren?

Wij bieden je de mogelijkheid om bij ons de opleiding tot ski-/snowboardbegeleider te volgen. Je krijgt instructie in eigenvaardigheid, lesgeven en theorie…..alles gewoon in het Nederlands! De cursus zal verspreid worden over een aantal dagen en avonden en afgesloten met een examen waarna je, als je slaagt, een diploma ski-/snowboardbegeleider (NSkiV erkend*) ontvangt.

Wanneer:
09/09 (8.30-17.00) start
13/09 (19.00-22.00)
16&17/09 (8.30-17.00)
20/09(19.00-22.00)
23/09 (8.30-17.00) examen

Let op: Inschrijven voor 26 augustus 2017!

Wat kan je ermee:
- Lesgeven/begeleiden van beginnende skiërs/boarders bij b.v. introductie-/kennismaking lessen, bedrijfsuitjes, kinderfeestjes in Nederland (in- en outdoor);
- assisteren van hoger opgeleide leraren tijdens lessen en events;
- begeleiden van groepen tijdens wintersportreizen in het buitenland
- natuurlijk je start naar het behalen van een hogere graad NSkiV ski-/snowboardleraar-A**.

Wat moet je kunnen:
Al enige jaren genoeg ervaring op de pistes, d.w.z. een rode piste sportief kunnen afdalen. Je passie willen delen en aanleren, wij gaan je de basis lesgeven aan groepen aanleren, dus ervaring in lesgeven is niet nodig, heb je die wel is dat mooi meegenomen.

Wat kost het:
389,- euro

Wat krijg je hiervoor:
Verspreid over 4 dagen totaal 28 uur les/training en examens, een diploma, cursusmateriaal, gratis maandkaart Sneeuwbaan De Uithof (oktober) en extra training op de woensdagavond, korting op lidmaatschap NSkiV, mogelijkheid instroom Skischool De Uithof. Daarnaast krijg je ook nog een leuk presentje van de NSkiV en een jaar lang gratis lidmaatschap van de NSkiV! 

ski/snowboard materiaal en lunch zijn niet bij de prijs inbegrepenvoor een cursuskorting van 5 euro per set per dag/avond of 20 euro voor de hele cursus is materiaal te huur , er is wel speciaal voor jullie een deluxe lunchpakket voor maar 4,95 euro per dag

Meer informatie: mail naar psiegert@deuithof.nl

* NSkiV=Nederlandse Ski Vereniging
** NSkiV ski/snowboardleraar-A = vervolgopleiding na behalen van begeleiderdiploma
* Examinering door NSkiV (Nederlandse Ski Vereniging) en Skischool De Uithof

inschrijven

Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in. Velden gemarkeerd met een (*) zijn verplicht voor een snelle en goede afhandeling van de aanvraag.

Deelnemer