Fun bij de Uithof
Wat te doen vandaag - De Uithof
Koop hier je online tickets
Snapchat De Uithof
  • Wat te doen vandaag

Wat te doen vandaag

Op zoek naar een leuke activiteit? De Uithof is een veelzijdig sport en recreatiecentrum aan de rand van Den Haag. Met activiteiten als skien, snowboarden, tuben, karten, lasergamen en het grootste indoor familiepark van Nederland is De Uithof de perfecte locatie voor een heerlijk en vooral sportief dagje uit! 

Wat te doen vandaag?

De Uithof beschikt over een sneeuwbaan, kartbaan, lasergame-arena, bungee-soccer ruimte, sumo-arena, klimmuur, heath club en evenementenhal. Dus vraag je je af wat te doen vandaag? Er valt genoeg te beleven in De Uithof! 

Sneeuwbaan

Op de sneeuwbaan van De Uithof ligt 365 dagen per jaar echte sneeuw op een piste van 225 meter! De piste is uitermate geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Deze zomer kunt u naast skiën en snowboarden ook AiTuben op de sneeuwbaan! Glij in een grote band van de piste over de schans en beland in de Big Air Bag!

Kartbaan 

De Uithof beschikt ook over een vernieuwd karcircuit. Ervaar de G-krachten en de snelheid op de kartbaan in De Uithof! Onze kartbaan is geschikt voor beginners, gevorderden, wedstrijdrijders en kinderen. De nieuwe elektrische karts accelereren snel dus er kan uitdagend geraced worden op onze indoor kartbaan.

Games 

Naast skiën, snowboarden en karten kan je De Uithof ook schaatsen, lasergamen, sumoworstelen, bungee soccer spelen en er is ook een Active Game Room waar individuele en teambuilding games gespeeld kunnen worden die bol staan van actie. De lasergame-arena is spectaculair en zorgt voor een flinke dosis adrenaline in de strijd met de tegenpartij.

Sport en Spel Paleis 

Vanaf 10 juni is de 400 meter schaatsbaan van De Uithof omgetoverd tot het grootste indoor familiepark van Nederland! Bewegen en plezier hebben zal in dit familiepark centraal staan. Er zijn diverse attracties, sporten en activiteiten die uitdagend zijn voor kinderen van 3 t/m 18 jaar. Springen op gigantische luchtkussens, manoeuvreren door de obstakelbanen, vliegen door de lucht met de vliegende fietsen of je uitleven op de dansmatten maken deel uit van de vele activiteiten.

Van alle gemakken voorzien!

Alle activiteiten zijn overdekt of semi-overdekt dus ook bij slecht weer kunt u zich optimaal vermaken in De Uithof! Daarnaast beschikt De Uithof over 3 verschillende horecagelegenheden, het Grand café, Skicafe en Kartcafe. Elk cafe heeft zijn eigen zijn eigen sfeer en is afgestemd op de activiteit. Ook ben je bij De Uithof aan het goede adres als je op zoek bent naar een geschikte vergaderlocatie.

Meer weten?

Wil je meer weten over onze activiteiten? Neem dan contact met ons op. Je vindt onze contactgegevens hiernaast en op onze contactpagina.

Meer informatie