Fun bij de Uithof
Vrijgezellenfeest Scheveningen - De Uithof
Koop hier je online tickets
Snapchat De Uithof
  • Vrijgezellenfeest Scheveningen

Vrijgezellenfeest Scheveningen

Ben je op zoek naar een geschikte locatie voor een vrijgezellenfeest in Scheveningen of in de buurt van Scheveningen? Bij De Uithof in Den Haag ben je aan het juiste adres! De Uithof in Den Haag is hét adres voor een spectaculaire activiteit voor een vrijgezellenfeest!

Dé locatie voor een vrijgezellenfeest Scheveningen

De Uithof is de perfecte locatie voor een vrijgezellenfeest, op een steenworp afstand van Scheveningen. Wij zijn dé multifunctionele sport-, evenementen- en vergaderlocatie van de Randstad. Bij ons tref je onder één dak een divers aanbod van sportfaciliteiten, evenementenhal, uiteenlopende feest- en vergaderlocaties en verschillende horecalocaties.

Verschillende arrangementen voor het vrijgezellenfeest

Wil je indoor karten tegen je vrienden op onze volledig vernieuwde kartbaan ? Dan is ons ‘The Bachelor’-arragement precies wat je zoekt! Binnen dit arragement wordt het racen gecombineerd met sumoworstelen en een bezoek aan onze active room. De dag wordt afgesloten met een satéschotel.

Maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor een van de andere arrangementen/groepsactiviteiten voor de invulling van het vrijgezellenfeest.

Ieder vrijgezellenfeest is uniek!

Ieder vrijgezellenfeest is uniek. De Uithof in Den Haag heeft naast een divers aanbod aan sportfaciliteiten en diverse feestlocaties ook uitgebreide gastronomische mogelijkheden. Zo kun je bijvoorbeeld in ons Skicafé genieten van een kaasfondue of lekker steengrillen, is er voor ieder wat wils bij onze uitgebreide buffetten of kun je kiezen voor een op maat gemaakt menu in The Zone.

Meer informatie over een vrijgezellenfeest in Scheveningen?

Wil je meer weten over de mogelijkheden van een vrijgezellenfeest in Den Haag bij De Uithof? Neem dan contact met ons op. Je vindt onze contactgegevens hiernaast en op onze contactpagina. Je kunt ook direct reserveren voor een vrijgezellenfeest.

Meer informatie