Fun bij de Uithof
Vergaderlocatie in Den Haag - De Uithof
Koop hier je online tickets
Snapchat De Uithof
  • Vergaderlocatie in Den Haag

Vergaderlocatie in Den Haag

Bent u op zoek naar een vergaderlocatie in Den Haag? De Uithof is de geschikte locatie voor uw evenement, congres of vergadering! 

De vergaderlocatie in Den Haag: De Uithof

De Uithof in Den Haag is dé multifunctionele sport-, evenementen- en vergaderlocatie van de Randstad. Bij ons tref je onder één dak divers aanbod van sportfaciliteiten, een evenementenhal, uiteenlopende feest- en vergaderlocaties en verschillende horecalocaties. De Uithof is daarmee de perfecte vergaderlocatie in een sportieve setting.

Verschillende zalen als vergaderlocatie

De Uithof beschikt over 5 vergaderzalen die geschikt zijn voor gezelschappen van 20 tot 600 personen. Zo is er de Saalbach zaal die plaats biedt aan 60 tot 250 personen en uitzicht heeft op de IJs/Evenementenhal. De Sportweltzaal is geschikt voor voor 20 tot 80 personen, is verhoogd in het midden en heeft uitzicht op de schaatsbaan en ijshockeyhal. Onze Jaap Eden zaal heeft een oppervlakte van 100m2 met een zicht op de 400 meterbaan. Deze vergaderlocatie is geschikt voor 20 personen. 

Meer informatie over een vergaderlocatie in Den Haag

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van een vergaderlocatie in Den Haag? Wij nodigen u graag uit om nader kennis met ons te maken. U kunt contact met ons openen voor het maken afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Meer informatie

Veel gebruikte zoektermen

De Uithof VergaderruimteZaal huren in Den Haag, vergaderlocatie, vergaderruimte in Den Haag