Fun bij de Uithof
Beleef De Uithof - dé multifunctionele sport- en evenementenlocatie
Stagiair marketing & communicatie - vacatures | De Uithof Den Haag

Stagiair marketing & communicatie

STAGE: Marketing/Communicatie stage De Uithof

BEDRIJF:    Sporttainment Center De Uithof B.V.        

AFDELING: Marketing, communicatie en events

PERIODE:   start januari

 

De Uithof
De Uithof is het veelzijdige sportcentrum aan de rand van Den Haag; een unieke locatie om te sporten en te recreëren. De Uithof biedt een breed scala van in- en ontspannende activiteiten aan, voor zowel de particuliere als de zakelijke markt.

In het complex zijn een sneeuwbaan van 211-meter lengte, een 400-meter ijsbaan, ijshockeyhal, een uitdagende kartbaan, klimmuur en healthclub gevestigd. De Uithof beschikt tevens over een modern en gezellig grand café en diverse themacafés, waar je de verbruikte energie weer kunt aanvullen.

Een speciaalzaak, Ooms Sport, maakt het aanbod van de Uithof compleet. Naast deze ontspannende activiteiten beschikt de Uithof over een groot aantal vergaderzalen en een evenementenhal. Dit maakt de Uithof tot een unieke locatie!

De Stage

Binnen de Uithof bieden wij plek voor een stagiair op de afdeling Marketing, communicatie en events. De stagiair ondersteunt het team in de uitvoering van dagelijkse werkzaamheden en is daarnaast in projectvorm betrokken bij uiteenlopende projecten.

Werkzaamheden

- Indoor media
- PR
- Interne communicatie
- Tekstschrijven
- Social Media
- Organiseren van programma’s en evenementen
- Promotieplan ontwikkelen
- Meedenken in de toekomst van De Uithof

En nog veel meer! Doelstelling is dat je binnen de dynamiek van het bedrijf jezelf ontwikkelt tot een volwaardig vakexpert op jouw gewenste gebied. Binnen je stageperiode krijg je de kans om jezelf hiertoe te ontwikkelen.

Jij:

Natuurlijk heb je passie voor communicatie en ben je leergierig. Je krijgt graag verantwoordelijkheid en bent niet op je mondje gevallen. Je kunt werken in een dynamische omgeving, en bent flexibel in waar en wanneer je werkt. Je volgt een HBO-opleiding in de richting marketing/communicatie en bent op zoek naar een meewerkstage voor 40 uur per week.

Maar vooral wordt je blij van skiën, snowboarden, schaatsen, ijshockey, karten of gamen. Met bovenstaande eigenschappen heb je voor ons al een streepje voor.

Belangrijke informatie:
Voor deze stage ben jij vanaf januari 2017 minimaal 5 maanden beschikbaar voor 40 uur per week.

Solliciteren:
Mail je motivatie en CV naar Yolanda Wevers, ywevers@deuithof.nl.