Fun bij de Uithof
Beleef De Uithof - dé multifunctionele sport- en evenementenlocatie
Koop hier je online tickets
Snapchat De Uithof
Manager Kartbaan  - vacatures | De Uithof Den Haag

Manager Kartbaan

MANAGER KARTBAAN M/V

De Uithof

De Uithof is een uniek sport- en recreatiecentrum dat veel te bieden heeft; karten, lasergame, games, snowboarden, skiën, fitness, klimmen, schaatsen en niet te vergeten: relaxen bij een drankje, lunch of diner.

En wat te denken van 20.000 vierkante meter vergader- en partyzalen, waar gedurende het hele jaar vele bijeenkomsten & evenementen plaatsvinden. Gastvrijheid is de sleutel naar ons succes. Met een groot team medewerkers zorgen wij voor alle activiteiten in de Uithof! Voor de kartbaan willen wij graag een nieuwe collega verwelkomen!  Ben je net zo ambitieus als wij? Lees dan de vacature en laat van je horen!

De werkzaamheden

Als manager kartbaan ben je o.a. dagelijks bezig met een combinatie van leiding geven aan een jong team en het coördineren van het onderhoud aan de karts, kartbaan, lasergame en games.

Ook ben je verantwoordelijk voor het enthousiasmeren en overdragen van de juiste informatie aan de medewerkers van de kartbaan. Het tijdig maken van een personeelsplanning en correcte personeelsadministratie behoren tot het takenpakket. Als eerste aanspreekpunt ben je nauw betrokken bij de marketing- en salesactiviteiten en dus ook het grootste ijskartevenement van Nederland! Er voor zorgen dat onze bezoekers en partijen een sportieve, snelle en vooral leuke dag beleven op de kartbaan is de belangrijkste taak!

De werkplek

Een kartbaan, lasergame en games met veel mogelijkheden en gezellig kartcafé!

Wij vragen

Een collega met ervaring in leiding geven aan een team van ongeveer 15 medewerkers. Je kan motiveren, communiceren en bent administratief onderlegd. Je hebt gewerkt in de sport-, horeca- of recreatiebranche en je bent gek op karten! Ook kan je creatief en oplossend meedenken over het behalen van het juiste resultaat. Samenwerken met andere collega’s en afwisselend werken is voor jou geen probleem.

De werktijden

De Uithof is 7 dagen in de week geopend van ’s ochtend tot ;s avonds. De werktijden zijn wisselend. Avonden en weekenden werken behoort tot de functie.

Gezien de ligging van de Uithof en de wisselende werktijden in deze functie, is in het bezit zijn van eigen vervoer van belang.

Wij bieden

De Uithof is een jonge informele organisatie met korte communicatielijnen. Een organisatie waarin je uitdagingen vindt en waar ruimte is voor creativiteit en eigen initiatief. Je werkt samen met enthousiaste collega’s in een uniek complex met veel mogelijkheden. Een marktconform salaris maken deel uit van het arbeidsvoorwaardenpakket.

Reageren?

Mail je motivatiebrief + cv naar skosse@deuithof.nl