Fun bij de Uithof
Beleef De Uithof - dé multifunctionele sport- en evenementenlocatie
Koop hier je online tickets
Snapchat De Uithof
Supervisor Horeca

Supervisor Horeca

Aan de rand van Den Haag, dicht tegen het Westland aan ligt natuurgebied De Uithofspolder, in dit natuurgebied ligt sport en evenementencentrum De Uithof, welke beschikt over een 400mtr schaatsbaan, een ijshal, sneeuwbaan, kartbaan, gamescenter, kidszone, klimmuur, fitness en een winkel. Als centraal aanbod loopt hier doorheen de diverse horecafaciliteiten verspreid door het complex met gethematiseerde cafés en diverse zalen voor vergaderingen, feesten en bijeenkomsten.

Per medio September hebben wij plaats voor een:

Supervisor Horeca

Als Supervisor Horeca neem je mede de operationele verantwoordelijkheid op je van één van de verschillende horecalocaties in het complex. Je assisteert hierbij de Horeca Manager welke fungeert als jou klankboard. Samen met een gevarieerd team medewerkers verleen je onze bezoekers de service en kwaliteit die bij onze organisatie past. Zelf werk je vanzelfsprekend volledig operationeel mee op de werkvloer. Je bent goed in het overbrengen van informatie naar de medewerkers en weet als motivator gezamenlijk successen te realiseren. Je hebt overzicht op de gang van zaken op de werkvloer, gaat plantechnisch te werk en bent in staat snel en accuraat te handelen.

Wie ben jij

Een enthousiasmerende georganiseerde duizendpoot die het leuk vindt om op een coachende manier aansturing te geven aan een gevarieerde groep medewerkers. Door de uiteenlopende werkzaamheden ben je sterk in het stellen van prioriteiten. Je houdt operationeel het overzicht op uitvoerende vlak en weet, ook al is het druk, de werkzaamheden vlekkeloos te organiseren. Je werkt kostenbewust, hebt oog voor (kleine) details en bent bovenal op en top gastheer.

Wat bieden wij

Naast een zeer uitdagende leuke (groei)functie in een sportieve omgeving en een organisatie waar ruimte is voor ontwikkeling bieden wij jouw een salaris welke is gebaseerd op basis van de horeca cao en in combinatie met ervaring zal worden vastgesteld. Een standaard werkweek bestaat uit 38 uur, welke flexibel inzetbaar zijn (in hoofdzaak in de weekenden en avonden). Door seizoensinvloeden zal dit in het hoogseizoen (September t/m Maart) meer en in het laagseizoen (Juni t/m Augustus) minder zijn. Betreffende deze functie en de bijbehorende verantwoordelijkheid verwachten wij hier een grootte mate van flexibiliteit in. Daarnaast bieden wij onder andere 24 vakantiedagen en doorgroeimogelijkheden.

Wij komen graag in contact met je indien

  • Je een relevante afgeronde MBO opleiding  hebt
  • In het bezit bent van je sociaal hygiëne  
  • Je bent minimaal 23 jaar hebt ten minste 1 jaar leidinggevende ervaring horeca hebt in een grotere, bij voorkeur soortgelijke, organisatie
  • Je een motiverende, enthousiaste, kritische en flexibele instelling hebt
  • Jij de passie bezit om het de gast naar de zin te maken

Reageren op, of vragen over betreffende functie kunt u richten aan; horecavacature@deuithof.nl