Fun bij de Uithof
Beleef De Uithof - dé multifunctionele sport- en evenementenlocatie
Stagiair Sales & Reserveringen

Stagiair Sales & Reserveringen

De Uithof
De Uithof is het veelzijdige sportcentrum aan de rand van Den Haag; een unieke locatie om te sporten en te recreëren. De Uithof biedt een breed scala van in- en ontspannende activiteiten aan, voor zowel de particuliere als de zakelijke markt.

In het complex zijn een sneeuwbaan van 211-meter lengte, een 400-meter ijsbaan, ijshockeyhal, een uitdagende kartbaan, klimmuur en healthclub gevestigd. De Uithof beschikt tevens over een modern en gezellig grand café en diverse themacafés, waar je de verbruikte energie weer kunt aanvullen.

Een speciaalzaak, Ooms Sport, maakt het aanbod van de Uithof compleet. Naast deze ontspannende activiteiten beschikt de Uithof over een groot aantal vergaderzalen en een evenementenhal. Dit maakt de Uithof tot een unieke locatie!

De Stage

Binnen de Uithof bieden wij plek voor een stagiair op de afdeling Sales & Reserveringen. Zie jij het als een uitdaging om je in te zetten voor onze succesvolle onderneming? De Uithof biedt een breed pakket aan sportieve activiteiten voor uiteenlopende doelgroepen.

Op de afdeling Sales & Reserveringen komen alle aanvragen voor groepen binnen. Samen met je collega’s benader je actief gasten met onze arrangementen. Je bent namens De Uithof het visitekaartje voor onze gasten en weet met jouw creativiteit iedereen tot een tevreden klant te maken. De stagiair ondersteunt het team in de uitvoering van dagelijkse werkzaamheden en is daarnaast in projectvorm betrokken bij uiteenlopende projecten.

Voorbeelden hiervan zijn:

- Telefoon aannemen en aanvragen behandelen
- Intern communiceren van partijen
- Aftersales groepen
- Incidenteel begeleiden van partijen
- Nastreven van gestelde targets

En nog veel meer! Doelstelling is dat je binnen de dynamiek van het bedrijf jezelf ontwikkelt tot een volwaardig vakexpert op jouw gewenste gebied. Binnen je stageperiode krijg je de kans om jezelf hiertoe te ontwikkelen.

Jij:

Bent zelfstandig maar kan ook prima samenwerken! Je neemt initiatief en hebt geen 9 tot 5 mentaliteit. Je bent communicatief vaardig, representatief en leergierig.

Maar vooral wordt je blij van skiën, snowboarden, schaatsen, ijshockey, karten of gamen. Met bovenstaande eigenschappen heb je voor ons al een streepje voor.

Belangrijke informatie:
Voor deze stage ben jij  minimaal 5 maanden beschikbaar voor 40 uur per week.

Solliciteren:

Mail je motivatie en CV naar Linda Scheepmaker, lscheepmaker@deuithof.nl