Fun bij de Uithof
Beleef De Uithof - dé multifunctionele sport- en evenementenlocatie
Snapchat De Uithof
Sport & Spel Paleis

Sport & Spel Paleis

Het Sport en Spel Paleis in De Uithof!

Op 21 juni opent het Sport en Spel Paleis voor de 3e keer op rij haar deuren in De Uithof. Op de 400 meter schaatsbaan van De Uithof zal de gehele zomer een gigantisch speelparadijs voor kinderen staan.

Sporten, spelen en plezier hebben staat in dit familiepark centraal. Kinderen in de leeftijd 4 tot en met 12 jaar kunnen de hele dag springen op de gigantische luchtkussens, rennen over de obstakelbanen, klimmen over de bacejump, rijden op de rodeostier en spelen in het waterpark. Het Sport en Spel Paleis bevat 40 verschillende activiteiten, sporten en attracties.

Nieuw deze zomer is de Etende haai, de wervelwind en midgetgolf!

Het Sport en Spel Paleis is het ideale dagje uit met de kids. Bij goed en slecht weer beleeft iedereen een fantastisch dagje uit. Het Sport en Spel Paleis is semi overdekt, dus ook als het regent kan je komen spelen.

Het Sport en Spel Paleis is ook uitermate geschikt voor kinderfeestjes. Bij de attracties is begeleiding aanwezig en de meeste activiteiten bevinden zich in één ruimte.

Het speelparadijs is geopend van 21 juni tot en met 8 september.

Op 21 juni is de opening waarbij de kinderen gratis geschminkt worden en er gratis ijsjes worden uitgedeeld! Daarnaast is er ook een Meet en Greet met Snuit, de mascotte van De Uithof.

Het Sport & Spel Paleis is een samenwerking tussen De Uithof, evenementenbureau Evorsa en attractieverhuur Moonen.

Prijs: 

De entree bedraagt € 8,- en € 1,50 voor begeleiders. Voor een aantal activiteiten wordt een extra bijdrage gevraagd. Deze activiteiten zijn: hoogte parcours, tokkelen, quadbikes, bumperbal en arrowtag.

Waneer?

Van woensdag 21 juni t/m zondag 8 september 2017.
Tijdens de zomervakantie zijn we dinsdag t/m zondag open van 11.00 t/m 17.00 uur.
Buiten de zomervakantie zijn we op woensdag van 13:00 tot 17:00 open en op zaterdag en zondag van 11:00 tot 17:00 uur.  

Scholen en groepen kunnen ook reserveren op andere dagen. 

Kijk voor meer informatie op www.sportenspelpaleis.nl.