Fun bij de Uithof
Skihal - De Uithof
Koop hier je online tickets
Snapchat De Uithof
  • Skihal

Skihal

Wil je graag skiën en ben je op zoek naar een geschikte locatie midden in de Randstad? De Uithof in Den Haag beschikt over een skihal en is dé locatie om indoor te skiën en te snowboarden!

De skihal van De Uithof

De Uithof is dé multifunctionele sport- en evenementenlocatie van de Randstad. De Uithof beschikt naast een schaatsbaan, een indoor kartbaan en vele horecagelegenheden over een skihal met echte sneeuw!
Iedereen kan indoor skiën op deze sneeuwbaan van De Uithof. De sneeuwbaan in de skihal is geschikt voor zowel kinderen als volwassenen; ideaal voor een leuk dagje uit met de kinderen!

De skipiste (of snowboardpiste) van De Uithof is 211 meter lang en beschikt over maar liefst 4 liften! De twee sleeplisten van deze indoor skibaan brengen je naar de top van de piste. De andere twee bandliften zijn bedoeld voor de kids en beginners. Hierdoor zijn er nauwelijks wachttijden voor de liften en kun je zoveel mogelijk genieten van de uitdagingen van deze piste!

De temperatuur in de skihal wordt continue op ongeveer -10 graden Celsius gehouden, zodat de sneeuw van uitstekende kwaliteit is en blijft. Net zoals in de Alpen wordt ook de indoor skibaan van De Uithof zeer regelmatig geprepareerd.

Praktische informatie

Het dragen van handschoenen in de skihal is verplicht; het dragen van warme kleding wordt aangeraden. Het is immers -10 graden Celsius op de piste. Waardevolle spullen kun je kwijt in de lockers (€ 1,00). De huur van skistokken is gratis. Deze zijn op de sneeuwbaan te vinden.

Tarieven indoor skibaan De Uithof

Wij hanteren de volgende tarieven om te skiën en te snowboarden in onze skihal.

Tarieven Volwassenen Prijs
1 uur €16,50
2 uur €22,00
4 uur €27,50

Tarieven tot 13 jaar Prijs
1 uur €11,00
2 uur €16,50
4 uur €22,00

Huren van materiaal

Heb je geen ski-/snowboardmateriaal? Je kunt kleding en materiaal huren bij De Uithof!

Tarieven Kleding en Materiaal Prijs
Ski-/snowboardschoenen €4,00
Ski's/snowboard €6,00
Helm €1,50
   
Ski/snowboard jas €7,50
Ski/snowboard broek €7,50
Set €10,00
   
Compleet kleding en materiaal €19,50

Meer informatie over de indoor skibaan van De Uithof?

Wil je meer weten over de mogelijkheden van skien en snowboarden in de skihal van De Uithof? Ben je bijvoorbeeld geïnteresseerd in een maand- of jaarabonnement? Kijk dan eens op onze tickets-pagina van de skihal.

Meer informatie