Fun bij de Uithof
Schaatshal - De Uithof
Koop hier je online tickets
Snapchat De Uithof
  • Schaatshal

Schaatshal

Ben je op zoek naar een schaatshal in Den Haag en omgeving? De Uithof in Den Haag is het schaatscentrum van de Randstad!

De Uithof in Den Haag is de meest multifunctionele sport- en evenementenlocatie van de Randstad. De Uithof beschikt naast vele horecagelegenheden over een skibaan en een volledig vernieuwde indoor kartbaan en over een prachtige schaatshal die semi overdekt is!

De Uithof: Schaatshal

We beschikken over een semi overdekte schaatshal met een 400 meter schaatsbaan met funrinck en een ijshockeyhal. Deze 400 meter schaatsbaan wordt meestal door professionele schaatsteams gebruikt in hun voorbereiding op diverse wedstrijden. De schaatsbaan in deze schaatshal wordt gebruikt door zowel de startende schaatser als de meer gevorderde schaatsers.

Schaatsarrangementen

Wil je samen met je familie, vrienden, collega’s of je team gaan schaatsen? De Uithof heeft verschillende schaatsarrangementen. Je kunt het ‘slip & slide curling’-arrangement doen waarbij je in een 1 uur durende clinic de sport curling leert. Ook is er het ‘icegames’-arrangement waarbij je activiteiten zoals sleetje prikken en doeltje schieten gaat doen. Een schaatsfeestje of een wintersportfeestje organiseren is bij De Uithof natuurlijk ook geen probleem!

Andere mogelijkheden in onze schaatshal!

In het midden van onze schaatshal ligt de funrink, waar je ongestoord kunt schaatsen en waar je geen rekening hoeft te houden met een verplichte rijrichting. De schaatshal van De Uithof wordt ook gebruikt voor kunstrijden, ijshockey en curling! En wat dacht je van ijskarten?!

Wil je meer weten over activiteiten in onze schaatshal?

Wil je meer informatie over de activiteiten die je kunt doen in onze schaatshal? Neem dan contact met ons op. Onze contactgegevens vindt je hiernaast. Je kunt natuurlijk ook direct een arrangement reserveren!

Meer informatie