Fun bij de Uithof
Beleef De Uithof - dé multifunctionele sport- en evenementenlocatie
Snapchat De Uithof
Partners

Partners

De Uithof werkt samen met de beste partners om de bezoekers een zo fijne en sportieve mogelijke dag aan te bieden. Ook sponsort de Uithof een topdivisie schaatsploeg waarvan de rijders bij de beste rijders van Nederland horen.


Fit All Day First Class is het meest complete sportcentrum bij u in de omgeving! Fit All Day biedt ruime trainingsmogelijkheden voor zowel krachttraining, cardiofitness als groepslessen.


De Klimmuur is een gezellige en veilige omgeving waarbij je kunt leren klimmen. De Klimmuur biedt allerlei soorten faciliteiten aan


De schaats en skeeler specialist van Nederland. De winkels van Oomssport schaatsen en skeelers zijn zeer modern, u vindt hier alles op het gebied van schaatsen en skeeleren.


De organisator van evenementen en sportieve activiteiten. Wij helpen je bij het organiseren van een succesvol uitje voor jong en oud, sportief of niet! Zowel in de winter als in de zomer.

HYS The Hague is de oudste ijshockeyclub in Nederland en bestaat sinds 1933. Den Haag is een echte ijshockeystad met een succesvolle ijshockeygeschiedenis.

SkiWelt Wilder Kaiser Brixental - Het grootste skigebied van Oostenrijk.

De skiregio Wilder Kaiser in Tirol omvat het hoofdgebergte van de SkiWelt, Wilder Kaiser Brixental, Oostenrijks grootste skigebied in de Noordelijke Kitzbüheler Alpen. 90 bergbanen en de modernste liften ontsluiten 280 kilometer piste met perfect aangelegde brede hellingen die uitnodigen om heerlijk te carven of even pauze te nemen in een van de 70 hutten. 245 kilometer piste wordt bedekt met sneeuw, waardoor u zeker bent van sneeuw tijdens het hele seizoen. Skiën aan de Wilder Kaiser - dat is de top!


De Skischool De Uithof en Skischool Söll-Embacher  werken sinds dit seizoen samen. Kiest u voor de Wilder-Kaisercursus in De Uithof dan sluit dat aan bij een beginnerscursus van skischool Embacher.

Heeft u een les gehad bij Skischool Embacher dan kunt u weer bij de Skischool De Uithof terecht met een speciale korting(10%)voor een cursus bij onze skischool.