Fun bij de Uithof
Overdekte schaatsbaan - De Uithof
Koop hier je online tickets
Snapchat De Uithof
  • Overdekte schaatsbaan

Overdekte schaatsbaan

Ben je op zoek naar een overdekte schaatsbaan in Den Haag en omgeving? De Uithof in Den Haag is het schaatscentrum van de Randstad!

De Uithof in Den Haag is de meest multifunctionele sport- en evenementenlocatie van de Randstad. De Uithof beschikt naast vele horecagelegenheden over een skibaan, een volledig vernieuwde indoor kartbaan en over een prachtige schaatsbaan!

Overdekte schaatsbaan in De Uithof

De Uithof beschikt over een semi-overdekte schaatsbaan van 400 meter. Op deze ijsbaan trainen professionele schaatsteams ter voorbereiding op grote toernooien (wedstrijden). Daarnaast is de schaatsbaan uitermate geschikt voor de zowel beginnende als de gevorderde schaatser!

Overdekte schaatsbaan - De Uithof Den Haag

Mogelijkheden van de schaatsbaan

In het midden van de schaatsbaan ligt de funrink. Op deze kleinere schaatsbaan kun je ongestoord schaatsen zonder dat je rekening hoeft te houden met een verplichte rijrichting, die wel geldt op de grote schaatsbaan.
De overdekte schaatsbaan van De Uithof wordt ook gebruikt voor kunstrijden, curling en ijshockey. Verder kun je er in april en mei terecht voor het ijskarten!

Leren schaatsen

Wil je je schaatsskills bijschaven of wil je juist leren schaatsen? Bij De Uithof kun je diverse lessen volgen om te leren schaatsen. Een professioneel team van gediplomeerde schaatsleraren staat voor je klaar om zowel de beginnende als gevorderde schaatser te begeleiden.

Diverse schaatsarrangementen

Wil je samen met je familie, vrienden, collega’s of je team genieten van een dagje ijspret op de schaatsbaan? De Uithof heeft verschillende schaatsarrangementen.
Zo hebben we het ‘icegames’-arrangement waarbij je activiteiten zoals sleetje prikken en doeltje schieten gaat doen. Je kunt ook het ‘slip & slide curling’-arrangement doen waarbij je in een 1 uur durende clinic de sport curling leert.
Je kunt uiteraard ook een schaatsfeestje of een wintersportfeestje organiseren.

Meer informatie over activiteiten op onze overdekte schaatsbaan?

Wil je meer weten over wat je kunt doen op de overdekte schaatsbaan van De Uithof? Neem dan contact met ons op. Onze contactgegevens vindt je hiernaast. Je kunt natuurlijk ook direct een arrangement reserveren!

Meer informatie