Fun bij de Uithof
Beleef De Uithof in Den Haag!
Koop hier je online tickets
Snapchat De Uithof

Feesten

De mogelijkheden in De Uithof zijn zeer divers. Of het nu een simpele lunch of een uitgebreid kerstdiner betreft, of je nu met 5 of 5.000 personen komt feesten, u heeft de keuze uit diverse zalen en andere culinaire hoogstandjes van onze chefkoks.

Binnen het complex zijn congresfaciliteiten aanwezig voor gezelschappen tot 5.000 personen. Naast een evenementenhal beschikt De Uithof over verschillende meeting locaties, break-out rooms en verschillende horecalocaties. Wij beschikken over 5 verschillende vergaderzalen waar u met 20 tot 600 personen terecht kunt:
  • De Söll zaal biedt plaats aan 60 tot 250 personen en heeft uitzicht op de ijs/evenementenhal;
  • De Ellmau zaal is multifunctioneel en is met de verhoogde vloer geschikt voor diverse feesten en diners. Deze ruimte biedt plaats aan 150 tot 350 personen
  • De Söll & Ellmau zaal is een samenvoeging van de zalen Saalbach en Hinterglemm en is geschikt voor grote feesten. Deze zaal biedt plaats aan 75 tot 600 personen.
  • De Wilder Kaiser zaal is verhoogd in het midden en heeft uitzicht op de schaatsbaan en ijshockeyhal. Deze ruimte biedt plaats aan 20 tot 80 personen.
  • De Olympische zaal beschikt over een balkon met uitzicht en biedt plaats aan 20 tot 35 personen.
  • De Jaap Eden zaal heeft een oppervlakte van 100m2 en kijkt uit over de 400 meterbaan en is geschikt als locatie voor 20 personen. 

Ieder evenement is uniek en daarom beschikt De Uithof over uitgebreide horeca mogelijkheden. Steengrillen en kaasfonduen in het Skicafé, uitgebreide buffetten in een van onze vergaderzalen of een op maat gemaakt menu, de horeca van De Uithof draait zijn hand er niet voor om.

Wij helpen je graag het voor jou perfecte arrangement samen te stellen. Neemt u hiervoor contact op met de afdeling Sales & Reserveringen op nummer 070-3099649 of mail naar sales@deuithof.nl.

reserveren +