Fun bij de Uithof
Beleef De Uithof - dé multifunctionele sport- en evenementenlocatie
Koop hier je online tickets
Snapchat De Uithof
Trots! De Uithof nr. 9 best bezochte dagattractie van 2016!

Trots! De Uithof nr. 9 best bezochte dagattractie van 2016!

apr 28, 2017

Met trots mogen wij ons nummer 9 noemen van best bezochte Nederlandse dagattractie 2016! NBTC Holland marketing en Responds hebben de ‘TOP50 Dagattracties’ van 2016 gepubliceerd en De Uithof mag de prachtige 9e plaats innemen van drukst bezochte dagattractie van 2016.

Met 1.389.200 bezoeken staat De Uithof net boven Natura Artis Magistra maar net onder attractiepark Duinrell. De Efteling mag zich wederom de grote nummer 1 noemen met 4.764.561 bezoeken.

Wij zijn enorm trots dat we in de top 10 van best bezochte dagattractie mogen staan, in 2015 kwamen wij voor het eerst binnen in de top 10 en nu is De Uithof gestegen naar de 9e plaats. Een prachtige prestatie! Door de uitbreidingen van het nieuwe aanbod in sport- en entertainmentactiviteiten en van de bestaande activiteiten, kunnen we meerdere bezoekers tegelijkertijd kwijt. Het optimaliseren en uitbreiden van de activiteiten blijft de belangrijkste factor voor De Uithof, in ontwikkeling blijven om zo veel mogelijk aan de behoefte van de bezoeker te voldoen.

De sneeuwbaan heeft een dubbele kinderpiste voor de allerkleinsten ontwikkeld, waardoor er meer kinderen tegelijk skiles kunnen krijgen. Op de schaatsbaan werd in 2016 de Stichting Schaatsbelangen opgericht, een Stichting die volop in het teken staat van schaatsen. Het doel van deze stichting is om schaatsen voor iedereen mogelijk te maken, ook voor mensen met een verstandelijke beperking of mensen die het financieel wat moelijker hebben. Daar zijn vele mooie projecten uit gekomen en we mochten daardoor vele scholen ontvangen. Daarnaast is in 2016 ook een nieuwe boulderhal geopend welke vele nieuwe bezoekers trekt. De activiteit sport en spel paleis, welke elke zomer georganiseerd wordt, trekt ook meer bezoeken. In 2014 werd het sport en spel paleis voor het eerst georganiseerd en elk jaar groeit de naamsbekendheid en het bezoekersaantal.

Ook 2017 zijn wij weer volop bezig met nieuwe ontwikkelingen, zo is er voor het eerst zomerijs en kan er de gehele zomer geschaatst worden!