Fun bij de Uithof
Beleef De Uithof - dé multifunctionele sport- en evenementenlocatie
Winteropening 2 oktober

Winteropening 2 oktober

aug 17, 2016

2 oktober feestelijke winteropening De Uithof

400 meter schaatsbaan weer open!

Op zondag 2 oktober 2016 is de grote kick-off van het winterseizoen in Sporttainment Center De Uithof in Den Haag. Met onder meer proeflessen op de sneeuw- en schaatsbaan, 50 % korting op alle activiteiten, 15% korting bij aanmelding van een cursus, demonstraties van het freestyle- en skiteam, schminkhoek én een wintersport-vakantieplein viert De Uithof de start een sportief nieuw winterseizoen. 

400 meter schaatsbaan weer open
Voor de fanatieke schaatsers kan het niet snel genoeg beginnen; op 2 oktober is de 400-meter schaatsbaan klaar voor een lang winterseizoen. Elsa en Anna openen s’ochtends feestelijk de schaatsbaan en er worden s ’middags diverse ijshockeyclinics gegeven. In het schaatscafé kan je terecht voor een heerlijke warme chocomelk, kopje koffie of beker soep. Naast de baan staat een heerlijke poffertjeskraam.

Proefles
Wie altijd al een ski- snowboard- of schaatsles had willen proberen, heeft nu de kans. Vanaf 11.15 uur ’s ochtends worden op de openingsdag proeflessen gegeven in de sneeuw en op het ijs. Ieder die wil meedoen, kan zich vooraf opgeven via www.deuithof.nl/proeflessen . Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus wacht niet te lang met aanmelden. Boek je tijdens de winteropening een cursus, dan krijg je maar liefst 15% korting. 

Ontmoet Elsa en Anna
Fan van Frozen? Kom dan naar de winteropening! Tijdens de Meet & Greet in het Grand Cafe van De Uithof kan je Elsa en Anna ontmoeten en met ze op de foto. Je kan je ook super mooi laten schminken en mee doen aan de kleurwedstrijd. Daarnaast loopt ook Snuit van De Uithof en Slush Puppy rond!

Wintersportvakantieplein
Tijdens de winteropening zijn er diverse partijen aanwezig die je van allerlei informatie kunnen voorzien over winterse sporten. Zo is Wilder Kaiser aanwezig om u van alles te vertellen over het skigebied, is Waxguru aanwezig voor het nodige wax en slijpwerk van uw ski of snowboardmateriaal en kan u winkelen bij de pop-upstore van Chickies&Binkies. De NSkiV, voorziet u van alle informatie betreft veilig op vakantie en u kunt bij Viking terecht voor de nodige advies over uw schaatsen.

WIN!
Aan de eerste 200 bezoekers wordt een gratis goodiebag uitgedeeld en iedereen kan mee doen met de winactie en kans maken op een wintersportreis voor 4 personen naar Wilder Kaiser!

Dutch Cup
Tijdens de winteropening vindt om 15:00 uur de Dutch Cup plaats in De Uithof! Een spectaculaire snowboardwedstrijd. Vanuit het skicafé kan u de wedstrijd komen toeschouwen. 

Kortom, er valt enorm veel te beleven tijdens de winteropening in De Uithof! De Winteropening vindt plaats op 2 oktober in De Uithof van 11:00 tot 16:00 uur.