Fun bij de Uithof
Beleef De Uithof - dé multifunctionele sport- en evenementenlocatie
de 60 rondes na de Weissensee

de 60 rondes na de Weissensee

feb 23, 2015

Ook dit jaar wordt weer de 60 van de Weissensee georganiseerd! Een unieke prestatiewedstrijd voor recreanten!  Honderden deelnemers die in een gemoedelijke sfeer strijden om de meeste kilometers.

Vorig jaar kwamen wij als winnaar uit de bus en wij zijn van plan om dit jaar natuurlijk weer de meeste rondes te rijden! 

Op 5 maart precies om 14:00 starten op 10 schaatsbanen in Nederland met de 60 van de Weissensee. In 60 minuten worden zo veel mogelijk rondes gereden door schaatsers met een transponder om. Precies om 15:00 stopt iedereen en wordt er een uitdraai gemaakt via Mylaps.

De ijsbaan met de meest gereden rondes komt als winnaar uit de bus. Dit wordt direct na het rijden in het Grand Cafe bekend gemaakt.

Wilt u graag mee doen en bent u in het bezit van een transponder? Zorg dan dat u op 5 maart om 14:00 uur bij de start op het ijs staat.

Bent u niet in het bezit van een transponder? Dan hebben wij er een aantal te leen. Stuur een e-mail naar mstuut@deuithof.nl als u graag een transponder wilt lenen. Twijfelde u toch al over de aankoop van een transponder? Dan kunt u deze ook kopen bij Oomssport voor €40,-

Tot zaterdag 5 maart om 14:00 uur!