Fun bij de Uithof
Beleef De Uithof - dé multifunctionele sport- en evenementenlocatie
Koop hier je online tickets
Snapchat De Uithof
Junior medewerker Sales & Reserveringen M/V - vacatures | De Uithof Den Haag

Junior medewerker Sales & Reserveringen M/V

FULLTIME 40 uur

De werkzaamheden
Als medewerker sales & reserveringen heb je dagelijks telefonisch contact met potentiële bezoekers. Het geven van informatie over arrangementen en evenementen, het actief verkopen van onze producten, het maken van offertes en het bewaken van het offertetraject, en het ondersteunen bij sales en marketingacties zijn een aantal van je commerciële bezigheden. De afdeling sales & reserveringen is tijdens het hoogseizoen 7 dagen in de week actief waarbij je in het weekend ook ingezet kan worden op de werkvloer als hostess.

De werkplek
De Uithof is een dynamische en sportieve organisatie. In het sportcomplex zijn een ijsbaan, sneeuwbaan, ijshockeyhal, kartbaan, klimmuur, airsoft en een sportschool gevestigd. De Uithof beschikt ook over een modern en gezellig grand café en diverse themacafés zoals het ski café en het kart café. In De Uithof zijn in het hoogseizoen, van september/oktober tot en met maart, een honderdtal medewerkers  verantwoordelijk voor het geven van het unieke Uithof gevoel aan onze bezoekers. 

De werktijden
In het hoogseizoen is De Uithof 7 dagen per week geopend. De werktijden zijn afwisselend. Wij zoeken iemand die geen bezwaar heeft om in de avonden en weekenden te werken (in overleg).

Wij vragen per oktober/ november 2017
Een collega met goede communicatieve en commerciële vaardigheden en een prettige telefoonstem. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift. Je vindt het leuk om te verkopen en samen met je collega’s resultaten te behalen. Door je proactieve en ondernemende werkhouding ben je prima in staat om verkoopkansen te signaleren en te benutten. Ook ben je accuraat en verwerk je de juiste informatie in het automatiseringssysteem. Je beschikt minimaal over een afgeronde commerciële MBO of HBO opleiding.

Wij bieden
Een leuke werkomgeving met enthousiaste collega’s in het meest unieke vrijetijdscomplex van Nederland! Het arbeidsvoorwaardenpakket is marktconform.

Reageren?
Herken je jezelf in dit profiel en heb je interesse in een leuke, uitdagende baan? Solliciteer dan direct, stuur je C.V. en motivatie naar Linda Scheepmaker
lscheepmaker@deuithof.nl  voor vragen kun je bellen naar 070 – 3099649.