Fun bij de Uithof
Beleef De Uithof - dé multifunctionele sport- en evenementenlocatie
Snapchat De Uithof
Manager Horeca - vacatures | De Uithof Den Haag

Manager Horeca

Manager Horeca

De Uithof is een uniek sport- en recreatiecentrum dat veel te bieden heeft; karten, lasergame, games, snowboarden, skiën, fitness, klimmen, schaatsen en niet te vergeten: relaxen met een drankje, lunch of diner.

En wat te denken van 20.000 vierkante meter vergader- en partyzalen, waar gedurende het hele jaar vele bijeenkomsten & evenementen plaatsvinden. Gastvrijheid is de sleutel naar ons succes. Met een groot team medewerkers zorgen wij voor alle activiteiten in de Uithof! Voor de horeca willen wij graag een nieuwe collega verwelkomen!  Ben je net zo ambitieus als wij? Lees dan de vacature en laat van je horen!

Per direct! Hebben wij plaats voor een:

Manager Horeca

Als Manager Horeca neem je de operationele verantwoordelijkheid op je van de verschillende horecalocaties in het complex (Grand-café, Skicafe, Kartcafé, Schaatscafé). Samen met de assistent manager en een gevarieerd team medewerkers verleen je onze bezoekers de service en kwaliteit die bij onze organisatie past. Vanzelfsprekend werk je zelf ook operationeel mee op de werkvloer. Je bent goed in het overbrengen van informatie naar de medewerkers en weet als motivator gezamenlijk successen te realiseren. Je hebt overzicht  op de werkvloer, gaat planmatig te werk en bent in staat snel en accuraat te handelen.

Wie ben jij

Een enthousiasmerende georganiseerde duizendpoot die het leuk vindt om op een leidinggevende manier aansturing te geven aan een gevarieerde groep medewerkers. Door de uiteenlopende werkzaamheden ben je sterk in het stellen van prioriteiten. Je houdt operationeel het overzicht op uitvoerende vlak en weet, ook al is het druk, de werkzaamheden vlekkeloos te organiseren. Je houdt toezicht op de voortgang en uitvoeringskwaliteiten van de werkzaamheden. Je werkt kostenbewust, hebt oog voor (kleine) details en bent bovenal op en top gastheer.

Wat bieden wij

Naast een zeer uitdagende leuke functie in een sportieve omgeving en een organisatie waar ruimte is voor ontwikkeling bieden wij jouw een marktconform salaris welke in combinatie met ervaring zal worden vastgesteld. Een standaard werkweek bestaat uit 40 uur, welke flexibel inzetbaar zijn. Betreffende deze functie en de bijbehorende verantwoordelijkheid verwachten wij hier een grootte mate van flexibiliteit in.

Wij komen graag in contact met je indien

  • Je een relevante afgeronde MBO/ HBO opleiding (MHS/ HHS) hebt
  • In het bezit bent van je sociaal hygiëne en BHV certificaat (het leermeesterschap is een pré)
  • Je bent minimaal 25 jaar, je hebt ten minste 3 jaar leidinggevende ervaring in de horeca bij een grotere soortgelijke organisatie
  • Je een motiverende, enthousiaste, kritische en flexibele instelling hebt
  • Jij de passie bezit om het de gast naar de zin te maken

Reageren op, of vragen over betreffende functie kunt u richten aan; edelacroix@deuithof.nl