Fun bij de Uithof
Lasergamen Rotterdam - De Uithof
Koop hier je online tickets
Snapchat De Uithof
  • Lasergamen Rotterdam

Lasergamen Rotterdam

Ben je op zoek naar een geschikte locatie voor de activiteit lasergamen Rotterdam? Dan is De Uithof in Den Haag het juiste adres om te lasergamen!

De Uithof: Lasergamen in spectaculaire area

De Uithof is dé multifunctionele sport- en evenementenlocatie van de Randstad. De Uithof beschikt naast een skibaan, een schaatsbaan en vele horecagelegenheden over een spectaculaire lasergamearena!

Lasergamen bij De Uithof

Je krijgt bij het Lasergamen een pak aan met daarop raakvlakken en een lasergun die eraan vast zit. Het is de bedoeling om zoveel mogelijk andere mensen te raken met jouw gun. Je kan geraakt worden op de schouders, de buik en de rug. Als je geraakt bent, gaat je pak voor 6 seconden in rust. Je kan dan even niet meer schieten of geraakt worden, zodat je ook weer tijd hebt om je te verbergen.

Mogelijkheden voor lasergamen

Wil je samen met je vrienden, familie, team of collega’s lasergamen in de lasergamearena? De Uithof heeft diverse sportieve lasergame arrangementen.

Ben je met een groep en wil je de strijd aan gaan in de spectaculaire arena? Boek dan een van onze arrangementen. 

Lasergamen is ook super leuk als kinderfeestje! Spannend, actief en super leuk!  

Meer informatie over lasergamen?

Wil je meer weten over lasergamen? Neem dan contact met ons op. Je vindt onze contactgegevens hiernaast en op onze contactpagina. Je kunt ook direct reserveren om te lasergamen.

Meer informatie