Fun bij de Uithof
Beleef De Uithof - dé multifunctionele sport- en evenementenlocatie
Koop hier je online tickets
Snapchat De Uithof
Klimmuur

Klimmuur

De Klimmuur is een gezellige en veilige omgeving waarbij je kunt leren klimmen. De Klimmuur biedt allerlei soorten faciliteiten aan. Je kunt bij De Klimmuur beginnerscursussen volgen van vier lessen, maar ook een eenmalige introductieles. Daarnaast geeft De Klimmuur echte sportklimmers ook de kans om gebruik te maken van de muur.
De klimmuren variëren van liggende wanden tot
spectaculaire daken. De hoogte van de muren zijn
eenentwintig meter.

De Klimmuur is de juiste combinatie van een rauw randje, ontspannen, maar toch serieus. Het is de bedoeling dat u bij een van de vestigingen zich relaxed voelt, waar geen zorgen zijn en iedereen zijn eigen gang kan gaan. De klimmer wordt meegenomen in een bepaalde beleving. Met de betekenis om aan de ene kant de klant een leuke uitje te bezorgen maar aan de andere kant ook de beleving van sport te laten voelen. Daarnaast vindt De Klimmuur veiligheid erg belangrijk en daarom gelden er een aantal huisregels.

De Klimmuur biedt verschillende keuzes aan voor hun desbetreffende doelgroep. Zowel kinderpartijtjes als teambuildingsdagen kunnen georganiseerd worden. Vanaf een jaar of 8 kunnen kinderen hun kinderfeestje vieren. Aan het einde van het partijtje kunnen er heerlijke pannenkoeken worden gegeten en krijgen de kinderen een certificaat mee naar huis! Ook richt De Klimmuur zich op groepen en bedrijven en kan er gebruik worden gemaakt van een combinatie van werk en ontspannende inspanning of van een lunch met klimmen of ijsklimmen.

Met andere woorden, loop eens binnen en kom ook eens klimmen!

www.deklimmuur.nl/vestigingen/den-haag-de-uithof/