Fun bij de Uithof
Kinderspeelparadijs - De Uithof
Snapchat De Uithof
  • Kinderspeelparadijs

Kinderspeelparadijs

Ben je op zoek naar een kinderspeelparadijs in Den Haag? Het Sport en Spel Paleis in De Uithof is een gigantisch kinderspeelparadijs waar kinderen kunnen sporten en spelen.

Sport & Spel Paleis in De Uithof

Wil je bij goed of slecht weer een leuke, spectaculaire en sportieve dag beleven? Kom dan met je familie, vrienden, klas- of teamgenoten naar het kinderspeelparadijs van het Sport en Spel Paleis in Den Haag. Bij ons beleef je de allerleukste outdoor & indoor attracties van Nederland!

Ja, ik wil naar het leukste overdekt speelparadijs van Den Haag!

Kinderspeelparadijs voor kinds van 4 t/m 12 jaar

De indoor speeltuin van het Sport en Spel Paleis is de ideale plek waar kinderen kunnen sporten en spelen. Bewegen en plezier hebben, staat in dit familiepark centraal. De allerkleinsten kunnen spelen in de KidsZone en tieners kunnen verschillende outdoor activiteiten doen zoals arrow tag.

Wat is er te beleven in het kinderspeelparadijs?

Doordat de ruimte semi-overdekt is, kunnen de kinderen ook met slecht weer een fantastische dag beleven. In het overdekt speelparadijs zijn diverse activiteiten en attracties waar kinderen op kunnen klimmen, springen, rennen en glijden. Het park heeft dezelfde temperatuur als buiten dus bij mooi weer kunnen de kinderen zich optimaal vermaken in het waterpark.

Een fantastisch familie dagje uit

Spring op gigantische luchtkussens, manoeuvreer je door de obstakelbanen, vlieg door de lucht met de vliegende fietsen of leef je uit op de dansmatten en meer! Bij het Sport en Spel Paleis, het leukste indoor speelparadijs van Den Haag, beleeft iedereen een fantastisch dagje uit!

Het leukste kinderspeelparadijs is ook niet duur

De entree voor kinderen van 4 t/m12 jaar bedraagt €8,-. Begeleiders vanaf 18 jaar betalen €1,50. En een flitsbezoek van een uur kost voor een kind maar €4,-. Meer over de toegangsprijzen van dit overdekt speelparadijs.

De binnenspeeltuin van het Sport & Spel Paleis is een samenwerking tussen De Uithof, evenementenbureau Evorsa en attractieverhuur Moonen. De Uithof in Den Haag is een veelzijdig sportcentrum met een schaatscentrum, sneeuwbaan, kartbaan, klimwand, health club en vergaderlocatie.

Meer informatie over het leukste kinderspeelparadijs van Den Haag!

Andere bezoekers zochten op:

Indoor speeltuin
Overdekt speelparadijs
Binnenspeeltuin
Indoor speelparadijs