Fun bij de Uithof
Beleef De Uithof - dé multifunctionele sport- en evenementenlocatie
Mini / Kidscursus

Mini / Kidscursus

Binnenkort op vakantie en nog geen ervaring of omdat het super leuk is, hebben wij de mini/kids cursussen. Samen met een ervaren leraar gaat uw kind de sneeuw opzoeken. Ze hebben elke week een uurtje les samen met andere kinderen in een groep. Het groepje bestaat uit maximaal 8 kinderen, bij mini’s is dit maximaal 4 kinderen zodat de leraar voldoende aandacht heeft voor alle kinderen. Er zijn verschillende niveaus van beginner tot gevorderd, voor ieder wat wils. Heeft uw kind het erg leuk gehad dan kan hij/zij natuurlijk aansluiten in de vervolg cursus welke een stapje hoger zal zijn.

Voor wie:           skien mini's 4/5 jaar
  skien kids 6 t/m 12 jaar
  snowboarden kids 8 t/m 12 jaar
Niveau: 1 t/m 4
Aantal lessen: 4x 1 uur
Groepsgrootte:             Mini's 3 tot 4 personen
  Kids 3 tot 8 personen
   
Prijs cursus: € 89,95
Prijs materiaal: € 24,95


Bij de cursus is een maandkaart t.w.v. €49,95 inbergrepen, de maandkaart is exclusief materiaal.

* LET OP in januari en februari bieden wij 3 weekse cursussen aan i.p.v. onze 4 weekse cursussen! Prijs 3 weekse mini/kidscursus (3x 1 uur): €67,95 cursus & €18,95 materiaalhuur. Bij de cursus zit onbeperkt baantoegang voor 3 weken excl. materiaal.

Kijk voor data en tijden onderaan de pagina bij het invulformulier.

Interesse gekregen in deze cursus? Vul onderaan deze pagina het formulier in. Dan krijgt u zo spoedig mogelijk bericht van ons.

Let op! Zonder bevestiging van ons is er nog geen plek gereserveerd voor u in de les.

Inschrijven

Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in. Velden gemarkeerd met een (*) zijn verplicht voor een snelle en goede afhandeling van de aanvraag.

Deelnemer
Gegevens cursus