Fun bij de Uithof
Beleef De Uithof - dé multifunctionele sport- en evenementenlocatie
Snapchat De Uithof
Ijskarten in De Uithof

Ijskarten in De Uithof

“Driftend karten over ijs, een spectacularie belevenis!”

IJskarten kan weer vanaf 1 april in De Uithof!

Van 1 april t/m 11 juni wordt de 400 meter schaatsbaan het domein van de ijskarts. Na het schaatsseizoen wordt de 400 meter schaatsbaan omgebouwd tot spectaculair ijskartparcours waar men 2,5 maand met speciale karts kan driften over het ijs in De Uithof. Er wordt bij het ijskarten gereden met benzine karts en de banden van de karts bevatten speciale spikes voor grip op het ijs.

Ijskarten is een unieke belevenis en maar een aantal maanden per jaar beschikbaar bij De Uithof.

Er wordt gekart in heats van 12 minuten waar 15 personen tegelijk in 1 heat kunnen rijden. Ijskarten kan vanaf 1.60 meter. 

Alle tijden worden bijgehouden en na elke heat wordt aangegeven wie de snelste was, wie de meeste ronden heeft gereden en wie zich de rest van het jaar de uiteindelijke winnaar mag noemen. 

IJskarten is een ultieme belevenis die vol adrenaline zit. G-krachten, driften en opspattend ijs zorgen voor een unieke sensatie.

Ijskarten reserveren

Wegens de drukte en het korte seizoen is reserveren verplicht. Reserveren kan via 0900-33848463 of via info@deuithof.nl. Wilt u graag gebruik maken van een van onze arrangementen, dan kan u reserveren via 070-3099649 of sales@deuithof.nl

reserveren +