Fun bij de Uithof
Indoor speelparadijs in Den Haag - De Uithof
Snapchat De Uithof
  • Indoor speelparadijs in Den Haag

Indoor speelparadijs in Den Haag

Op zoek naar een indoor speelparadijs in Den Haag? Het Sport en Spel Paleis in De Uithof is een gigantisch indoor speelparadijs waar kinderen kunnen sporten en spelen.

Sport & Spel Paleis in De Uithof

Wil je bij goed of slecht weer een leuke, spectaculaire en sportieve dag beleven? Kom dan met je familie, vrienden, klas- of teamgenoten naar de indoor speelparadijs van het Sport en Spel Paleis in Den Haag. Want bij ons beleef je de allerleukste indoor & outdoor attracties van Nederland!

Ja, ik wil naar het leukste indoor speelparadijs van Den Haag!

Wat is er te beleven in het indoor speelparadijs?

Doordat de ruimte semi-overdekt is kunnen de kinderen ook met slecht weer een fantastische dag beleven. In het indoor speelparadijs zijn diverse activiteiten en attracties waar kinderen op kunnen klimmen, springen, rennen en glijden. Het park heeft dezelfde temperatuur als buiten dus bij mooi weer kunnen de kinderen zich optimaal vermaken in het waterpark.

indoor speelparadijs voor kinderen van 4 t/m 12 jaar

De indoor speeltuin van het Sport en Spel Paleis is de ideale plek waar kinderen kunnen sporten en spelen. Bewegen en plezier hebben, staat in dit familiepark centraal. De allerkleinsten kunnen spelen in de KidsZone en tieners kunnen verschillende outdoor activiteiten doen zoals arrow tag.

Een fantastisch dagje uit voor de hele familie!

Spring op gigantische luchtkussens, manoeuvreer je door de obstakelbanen, vlieg door de lucht met de vliegende fietsen of leef je uit op de dansmatten en meer! Bij het Sport en Spel Paleis, de leukste binnenspeeltuin van Den Haag, beleeft iedereen een fantastisch dagje uit!

Het leukste indoor speelparadijs is ook niet duur

De entree voor kinderen van 4 t/m12 jaar bedraagt €8,-. Begeleiders vanaf 18 jaar betalen €1,50. En een flitsbezoek van een uur kost voor een kind maar €4,-. Meer over de toegangsprijzen van dit indoor speelparadijs.

Het overdekt speelparadijs van het Sport & Spel Paleis is een samenwerking tussen De Uithof, evenementenbureau Evorsa en attractieverhuur Moonen. De Uithof in Den Haag is een veelzijdig sportcentrum met een schaatscentrum, sneeuwbaan, kartbaan, klimwand, health club en vergaderlocatie.

Meer informatie over het leukste indoor speelparadijs van Den Haag!

Andere bezoekers zochten op:

Indoor speeltuin
Binnenspeeltuin
Overdekt speelparadijs