Fun bij de Uithof
Indoor skiën - De Uithof
Koop hier je online tickets
Snapchat De Uithof
  • Indoor skiën

Indoor skiën

Wil je indoor skiën in Den Haag en omgeving? De Uithof in Den Haag is de indoor skihal van de Randstad!

De Uithof in Den Haag is de meest multifunctionele sport- en evenementenlocatie van de Randstad. De Uithof beschikt naast vele horecagelegenheden over een semi overdekte schaatsbaan, een volledig vernieuwde indoor kartbaan en over een prachtige indoor sneeuwbaan die je o.a. kunt gebruiken voor indoor skiën!

De indoor skibaan van De Uithof

Op de skibaan van De Uithof ligt 365 dagen per jaar echte sneeuw, je kunt er indoor skiën op de piste van maar liefst 211 meter. Onze skibaan beschikt over vier liften: twee sleepliften, waarmee je naar de top van de piste gaat en twee bandliften voor kids en de beginnende skiër. De temperatuur van onze indoor skibaan is -10 graden Celsius waardoor je op sneeuw van uitstekende kwaliteit kunt indoor skiën.

Mogelijkheden voor indoor skiën!

Wil je samen met familie, vrienden, je team of collega’s indoor skiën? De Uithof heeft verschillende sportieve ski-arrangementen. Met het arrangement ‘teambuilding’ in de sneeuw kun je door middel van verschillende activiteiten werken aan de teambuilding van bijvoorbeeld je voetbalteam. Ben je een doorgewinterde wintersporter? Dan is het arrangement ‘Wintersporten’ iets voor jou. Na een uur lang indoor skiën of snowboarden kun je onbeperkt schaatsen!

Een aantal praktische punten over het indoor skiën:

  • In de uitgifte zijn lockers aanwezig. Kosten € 1,00. Gepast te betalen.
  • De huur van stokken is gratis. Deze zijn op de sneeuwbaan te vinden.
  • Handschoenen zijn verplicht.
  • Het dragen van warme kleding wordt aangeraden. Het is immers -10 graden Celsius op de piste.
  • Beschik je niet over eigen skimateriaal en skikleding? Dan kun je deze bij De Uithof huren.

Meer informatie over indoor skiën?

Wil je meer informatie over indoor skiën? Neem dan contact met ons op. Onze contactgegevens vindt je hiernaast. Je kunt natuurlijk ook direct een arrangement reserveren om indoor te skiën!

Meer informatie