Fun bij de Uithof
Indoor skibaan - De Uithof
Koop hier je online tickets
Snapchat De Uithof
  • Indoor skibaan

Indoor skibaan

Wil je graag indoor skien en ben je op zoek naar een geschikte locatie midden in de Randstad? De Uithof in Den Haag beschikt over een indoor skibaan en is dé locatie om indoor te skien en te snowboarden!

De indoor skibaan van De Uithof in Den Haag

De Uithof is dé multifunctionele sport- en evenementenlocatie van de Randstad. De Uithof beschikt naast een schaatsbaan, een indoor kartbaan en vele horecagelegenheden over een sneeuwbaan met echte sneeuw!
Iedereen kan indoor skien op de sneeuwbaan van De Uithof. De sneeuwbaan is geschikt voor zowel kinderen als volwassenen; ideaal voor een leuk dagje uit met de kinderen!

De skipiste (of snowboardpiste) van De Uithof is 211 meter lang en beschikt over maar liefst 4 liften! De twee sleeplisten van deze indoor skibaan brengen je naar de top van de piste. De andere twee bandliften zijn bedoeld voor de kids en beginners. Hierdoor zijn er nauwelijks wachttijden voor de liften en kun je zoveel mogelijk genieten van de uitdagingen van deze piste!

De temperatuur op de sneeuwbaan wordt continue op ongeveer -10 graden Celsius gehouden, zodat de sneeuw van uitstekende kwaliteit is. Net zoals in de Alpen wordt ook de indoor skibaan van De Uithof zeer regelmatig geprepareerd.

Praktische informatie

Het dragen van handschoenen op de indoor skibaan is verplicht; Het dragen van warme kleding wordt aangeraden. Het is immers -10 graden Celsius op de piste; Waardevolle spullen kun je kwijt in de lockers (€ 1,00); De huur van stokken is gratis. Deze zijn op de sneeuwbaan te vinden.

Tarieven indoor skibaan De Uithof

Wij hanteren de volgende tarieven om te skien en te snowboarden op onze indoor skibaan.

Tarieven Volwassenen  Prijs 
1 uur  €16,50
2 uur  €22,00
4 uur  €27,50

Tarieven kinderen (t/m 12 jaar)  Prijs
1 uur  €11,00
2 uur  €16,50
4 uur  €22,00


Huren van materiaal

Heb je geen ski-/snowboardmateriaal? Je kunt kleding en materiaal huren bij De Uithof!

Tarieven Kleding en Materiaal  Prijs 
Ski-/snowboardschoenen €4,00
Ski's/snowboard €6,00
Helm  €1,50
   
Ski/snowboard jas  €7,50
Ski/snowboard broek  €7,50
Set  €12,50
   
Compleet kleding en materiaal €21,00
*excl. handschoenen  

 
De Uithof verhuurt skischoenen van HEAD, snowboardschoenen van HEAD en Burton, ski’s van HEAD en snowboards van HEAD en Burton. 

  -   skischoenen verhuur: maat 24 t/m 50
  -   snowboardschoenen verhuur: maat 30 t/m 49
  -   kleding verhuur kinderen: maat 92 t/m 164
  -   kleding verhuur volwassenen: maat XS t/m XXL

Meer informatie over de indoor skibaan van De Uithof?

Wil je meer weten over de mogelijkheden rondom de indoor skibaan van De Uithof? Ben je bijvoorbeeld geinteresseerd in een maand- of jaarabonnement? Kijk dan eens op onze tickets-pagina van de sneeuwbaan.

Meer informatie