Fun bij de Uithof
Beleef De Uithof - dé multifunctionele sport- en evenementenlocatie
Koop hier je online tickets
Snapchat De Uithof
Floor manager ski café - vacatures | De Uithof Den Haag

Floor manager ski café

Functie Profiel
Als Floormanager ben je, samen met de Horeca Manager en het team, verantwoordelijk voor de dagelijkse operationele gang van zaken van het ski café binnen De Uithof.

Je bent goed in het overbrengen van informatie naar de medewerkers en weet als motivator gezamenlijke  successen te realiseren. Je hebt overzicht op de werkvloer, gaat planmatig te werk en bent in staat snel en accuraat te handelen.

Functie eisen
Als floormanager ski café zorg je ervoor dat de beleving het zelfde is als op wintersport. Je bent creatief en houd ervan om zelf dingen aan te pakken. Je houd ervan om feesten te organiseren en weet wat je moet doen om het te laten slagen.

  • Je hebt  een relevante afgeronde MBO/ HBO opleiding (MHS/ HHS).
  • Je bent in het bezit bent van je sociaal hygiëne en BHV certificaat (het leermeesterschap is een pré)
  • Je bent minimaal 25 jaar, je hebt ten minste 3 jaar leidinggevende ervaring in de horeca bij een grotere soortgelijke organisatie
  • Je hebt een motiverende, enthousiaste, kritische en flexibele instelling.
  • Je bent klantgericht en gastvrij

 
Wat bieden wij
Naast een zeer uitdagende,  leuke functie in een sportieve omgeving en een organisatie waar ruimte is voor ontwikkeling, bieden wij jouw een marktconform salaris welke in combinatie met ervaring zal worden vastgesteld. Een standaard werkweek bestaat uit 40 uur, welke flexibel inzetbaar zijn.

Ingang functie: 15-09-2017

Solliciteren:
Ben je geïnteresseerd in deze functie? Mail dan je sollicitatiebrief met CV en pasfoto naar : horecavacature@deuithof.nl