Fun bij de Uithof
Dagje uit met de kinderen - De Uithof
Snapchat De Uithof
  • Dagje uit met de kinderen

Dagje uit met de kinderen

Op zoek naar een leuk dagje uit met de kinderen in Den Haag? Kom dan naar De Uithof! Met diverse activiteiten onder 1 dak is De Uithof de ideale locatie voor een heerlijk en vooral sportief dagje uit voor het hele gezin!

Veelzijdig overdekt sportcentrum

De Uithof is een veelzijdig sportcentrum. Tijdens een dagje uit met de kinderen is er van alles te doen:

Weer of geen weer, dit dagje uit met de kinderen is een succes!

Alle activiteiten bevinden zich in een overdekt complex, dus ook bij slecht weer gaan alle activiteiten gewoon door! Daarnaast beschikt De Uithof over 3 verschillende horecagelegenheden waardoor u tijdens uw dagje uit met uw kinderen van alle gemakken bent voorzien. Elk café heeft zijn eigen sfeer.

Activiteiten voor een dagje uit met de kinderen

Op de sneeuwbaan van De Uithof ligt 365 dagen per jaar echte sneeuw op een piste van 225 meter! De piste is uitermate geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Deze zomer kunt u naast skiën en snowboarden ook AirTuben op de sneeuwbaan! Glij tijdens uw dagje uit met kinderen in een grote band van de piste over de schans en beland in de Big Air Bag!

Uitdagende kartbaan

De Uithof beschikt ook over een vernieuwd kartcircuit. Onze kartbaan is geschikt voor beginners, gevorderden, wedstrijdrijders en kinderen. De nieuwe elektrische karts accelereren snel dus er kan uitdagend geraced worden tijdens uw dagje uit met uw kids.

Binnenspeeltuin voor kinderen van 4 t/m 12 jaar

De binnenspeeltuin van het Sport en Spel Paleis is de ideale plek waar kinderen kunnen sporten en spelen. Bewegen en plezier hebben, staat in dit familiepark centraal. Tijdens uw dagje uit kunnen de allerkleinsten spelen in de KidsZone en tieners kunnen verschillende outdoor activiteiten doen zoals arrow tag. Spring op gigantische luchtkussens, manoeuvreer je door de obstakelbanen, vlieg door de lucht met de vliegende fietsen of leef je uit op de dansmatten en meer!

 

Speciale aanbieding voor het dagje uit met de kinderen

Deze zomer heeft De Uithof u een uniek aanbod; 3 activiteiten voor € 25,-. U kunt uw dagje uit vullen met diverse sportieve activiteiten. U heeft de keuze uit:

Zo kunt u bijvoorbeeld een combinatie maken tussen snowboarden, lasergamen en bungee soccer of wat dacht u van de combinatie AirTuben, karten en skiën? De Uithof maakt uw dagje uit met kinderen tot een dag om nooit te vergeten!

Meer informatie over het ideale dagje uit met de kinderen?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een dagje uit in Den Haag? Neem dan contact met ons op. U vindt onze contactgegevens hiernaast en op onze contactpagina.